Kendi Takiminiza okadar Anketler bile yazmiyorsunuz Fenerbahce"nin zor maclarindan sonra bile
Siz devam edin küfürlerinizle,,,
rakip takim desteklerinizle

Tr Halki sizin Adam olmadiginizi bir gün anlar
Ben gercek cim bom lulari demiyorum,,,sirf küfür"le hainlikle yabanci takimlari destekleyisle gösteren kisileri,,ama bunlar aranizda kayniyor ve kaynasin herkez görsün halinizi..
Simdi diyceksinizki Trabzon veya Besiktas"da bunu yapiyor...
Trabzonspor Milli macindada denedi ? Noldu ? Hem tüm türkiyeden hem de uefa dan darbe yedi ve artik kendi islerine döndü..
Ligde"de Rakiplik vardir ve bu yönemden bunu kabul bile ederim..
Trabzonspor Avrupada malesef daha henüz zorlaniyor hic biseye damgasini vurmus degil uefada..
Besiktas"da 100 yilinda ilk defa ceyrek finale girmis takim...
Genclerbirligi/Denizlispor avrupada basariya damgasini atan en iyi oyunculari simdi Fenerbahce"de..herkezin Türkiyenin hangi Takiminda oynamak istedigi belli..
Bak ben burda Reklam yapmiyorum Fenerbahce yorumunda...Fenerbahceyi kendi Taraftar olarak bile tüm sitelerizde tüm Forumlarimizda kritik görüsüyle analiz ediyoruz...
GS"lilar umarim siz yollunuza devam edersiniz ve türkiyenin taraftarsiz futbol severleri sizin "gercek" yüzünüzü görer..küfürlü yüzünüzü...inanmayan,,,gitsin baksin ultraslan sitlerinle,,,videolar bile var listelerin ilk basinda...Siz bu halinizi sürdüre sürdüre BIZ de sizin gercek yüzünüzü kolayca anlatabiliriz buraya veya herangi gibi bir forumlu sitelere...
Türkiye Adi"ligi desteklese Cumhuriyet olamazdi
Türkiyenin en büyük Taraftar Toplumu Fenerbahce"li..
Ben gs"yi kötülemiyorum,,,aslinda saygiligini tam keybetmemis kisileri uyarmak istiyorum
..-Ya Akillanin Ya da öyle devam Sürünün-..
ps: airdem kusura bakma kartal,,ama kendi gördün forumda,,böyle olmaz ve gitmez,,,cok ayip harektlere karsi böyle anketler gerek yada millet terbiyesini tamamen kaybeder..