Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 06.10.2004, 16:18
tarik21

Standard eure beiträge haben auch was dazu

beigetragen dass dieses forum leider in solchen zustand ist...

AN ALI

evet yazinin cogunu okumadim cünkü bastan sacma sapan seyler oldugunu anladigim icin okumadim, davon kann ich ausgehen dass der rest deines beitrages auch für einen müll ist...
ve simdi van hooijdonka gelince, herkes nasil birbirini elestiriyorsa bende onu elestiririm, seni de elestiririm ,elestirilecek kim varsa yaparim, ben elestirilecek durumda isem, bende elestirilirim.
du bist einer der bei einigen sachen ÜBERREAGIERT! daha önceki yazimda yazdigim gibi, kimseye küfür edilmedi. ben ise hicbirzaman fenerbahce ye küfür etmedim, fenerbahceye antisempatim oldugunu söyledim ama asla küfürüm olmadi, hatta fener avrupada oynamadan önce yazdigim yazilari belki okumadin ama ben tekrarlayayim. fenerbahce ye avrupada herzaman basari diledim türk takimi oldugu icin.
bir insan baska takimi elestirebilir ama küfür etme hakkini kimse vermez, bende küfür etmedim...
hem senin cikipda vanhooidonku savunmana da hic sasirmadim, sasirdigimi nerden cikariyorsun??? bunu yapacagini belki klimdan gecti.
tabi sana kalmis birsey ama o kendisini müdafa edemiyormu??? ciksin kendisi etsin, ben suan beni müdafa edecek birine ihtiyacim yok mesela.

ve uh baracuda ...

bilip bilmeden bosa konusma, burada analphabet varsa oda sensin belki!