Fatihciim
insanlar birbirlerini privat zaten tanimazlar... ancak piyasada davranislarindan dolayi onlara deger verilir....
Senin Erbakan veya Süleymanci dediklerin... birer Vatan hainidirler..... bunlar Islam dini altinda gizli Amel pesindeler... ayni Köldeki Kalif gibi..... yani Kaplan namussuzu...
Adam saatligine nikah kiyip elin adaminin kizinin irzina geciyordu... o kizin babasinin Allah belasini versin... ne sucu vardi o kizin... keske Kaplan o kizin babasini sey etseydi, daha iyi olurdu.....
Nun ja.... görüyorsunki, ben Müslümanim diyen her kimse Müalüman degildir..... devletine milletine zarar veren insanlar, düpedüz din yobazlaridir.......
Bu görüsüm sabittir ve asla degismez... hatta görüs degil Realitedir....
AB ve ABD destegiyle tümü Almanyadan türeyip Türk devletini zayiflatmak icin kurulmuslardir......
Tümünün kökeni Almanyadadir ve bende onlarin hepsini gezdim tozdum arastirdim...... bunlar Allahsiz insanlardir, canidirler.... hatta bazilarina kiz bile verdiklerini görümle gördüm....
Arkadasim bunlar insanda degiller.... ne ... yedikleri belli degil..... yüzsüzlerin teki....
Bunu ben her yerde, her zamanda ve her ortamda isbat etmeye hazirim.....
Gelsinler benim memleketimde Süleymancilarin Kuran Kurslarini kiz Yurtlarini görsünler... daha yeni kapandi.... kiz cesedimi, yada hamile birakilan kizlarmi... anne babalarini sirt dönen kizlarmi... yada kiz yurduna giremeyen anne babalarmi....
Ne ararsan bulursun bunlarin icinde.....
Vallahi Fatihciim... bana inanmayacagin belli... eger baban her hangi bir ideolojiye sahip degilse, git ona sor... bak göreceksinki ben ne kadar hakliyim.....
Selamlar
Enis
|