Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 04.10.2004, 13:54
airdem

Standard Suclu demek yanlis ama hata yönetimin

Senin dedigin gibi antrenörleri olmadan bir sürü oyuncu aldilar.

Bosque kadroyu 23e indirmek zorundayiz, yoksa sorun yasariz dediginde dinlemediler.

Del Boyque istemiyor diye, türk yardimci almadilar. Isteselerdi, yaptirirlardi.

Del Bosque keci gibi 4lü oynayacagim diyor, baska bir sey demiyor. Madem cok iyi antrenörsün, degisik sistemlerde oynatabilme kabiliyetine, bilgisine sahib olmalisin!

Tabii sadece bu faktörler degil bu durumu getiren.

Besiktasin kazanabilecegi maclarda bariz hakem hatalari vardi. Bunu inanmayanlara sadece bir istatistik vereyim:

7. Haftaya kadar hakemlere verilen notlarin 4ünde Besiktas macini yöneten hakemlere en düsük not verildi!

8., yani dünkü maca gelince. Verilen kartlarda hata bulmuyorum. Ilk sariyi verdigi pozisyonda bana göre bariz gol sansi dogmayacakti cünkü Toraman önünü kapatirdi Thijsin. Hadi diyelim öyle yorumladi, ona da birsey demiyelim.

Cagdasin ikinci pozisyonunda 100%lük karti önce vermeyecekti. Faul gösterdi. Yanina bir sürü Trabzonlu oyuncu kosunca dayanamadi, cikardi karti.

Fatih Tekkenin elle attigi gölü süzen hakemler, Ali Günesin yerden kesildigini nasil göremiyorlar. Sirf daha önce iki kez baska oyuncular hakemi aldatmaya yönelik hareketler yaptigi icin, % 100lük penaltiyi vermedi.

Üstelik Besiktasli oyuncularin sanki düsmaniymis gibi üstlerine yürüyerek, kosarak gösterdi kartlari.

Ben buna düpedüs kiskirtici derim!

Allah Besiktasin yardimcisi olsun. Insallah takim hakemide yenebilecegi duruma gelirde, bizde bunlari yazmayiz.