Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 21.09.2004, 20:18
eniskaya

Standard Kahrolsun aydinliga karsi cikan

Komonistligi benimseyen, Erbakana kiz kardesini pekes ceken ve Süleymancilar gibi kapilarda para dilenen ve Aleviler gibi dinsizligi emreden her kimse zaten kahrolmustur.......... artik ondan adam olamaz, gitdigi buhrandan daha cikamaz ve cikacak halide kalmamistir.

Ulu önderimize gelice, cehalet mahlukati onun icin Put diyor, oysa Putperstligin ne oldugunu bilmiyor, nasil bilecekki, Putperstlik Kuranda aciklaniyor, ama o tip kisisler Kurani okuyacak yerde küfür etmeyi tercih ederler.

Yani asil Putperstler ta kendileridir..... ben bir Türk olarak, Atamizi cok severim, bir önder bir Asker ve bir reformist olaral en önde gelen Türktür.

Gelelim Puttur diyen mahlukatlara....
Putperstler, bir Putun icinde gizli zannettikleri bir ruhtan medet umarlar, oysa biz misal erbakan veya Süleymancilar kendi adamlarinda sefaat bekledikleri gibi Atamizdan ne medet nede sefaat umuyoruz....... cünkü tüm Sefaat Allahadir, Zümer 44.

Bizler sadece onu aniyoruz..... eger bu yanlissa, sende jkalkip babanin veya dedenin duvardaki resmini yirtip atacaksin.... cünkü oda bir nevi Putperstliktir veya kalkip tüm Sultanlarin heykellerini yikacaksin, cünkü oda putperstlige girmezmi.....

Hayir arjkadas girmez...... bunu veya benzeri iftiralari atan mahlukatlar, Allahin üzerlerine pislik yagdirdigi kara Hoca tohumlaridirlar...... yani seytandirlar.

Ben hayatimin her aninda bu gibi acayip seytan tasladim ve tasliyorumda.

Kaynaksiz konusan her kimse yok olmaya mahkumdur.

Lass dir mal am besten einen neuen Gehirn pflanzen, den der jetzige ist wohl irreparabel geschädigt.

Selam
Enis