Erdogana tesekkürler
Her zaman demisimdir, Kralin hakkini Krala verelim.....
Bence bir din azmani olan Basbakanimiz, ama ayni zamanda son yillarin en önde gelir Politikacisi, Zina olayinda Avrupaya gereken resti cekti ve beni bir Türk vatandasi olarak bir kez daha hem gururlandirdi hemde devletimizin pasif ise yaramaz bir tutum icinde olmadigini gösterdi.
Zina olayi TR de bir türlü sonuca baglanmazken, Avrupa TR ye baski yapma pesindeyken Tayip Erdoganin cevabi herkesin tahmininden daha serk ve etkili olduki, bunu ben ZDF de Haberlerdede gödüm.
"Kimse içişlerimize karışmasın, Bizim için Avrupa Birliği de olmazsa olmaz değil" sözleri cok yanki yaratti.
Evet Avrupoa olmazsa olmazlarimizdan degil..... zaten icinde degiliz ve bu yil Türkiyeyi hemen hemen bastan basa gezdim... artik bazi seyleri kirdik, bazi seyler öldü artik.... din yobazlarini ve diger üc kagitcilar can cekisiyor, TR artik demokratik hür kimligini kabul etmis durumda, artik bundan sonrada ne bir diktatorun nede bir mahlukat kara Hocanin emrine gireriz.......
O yüzden kendi isimizi kendimiz yapacak alt yapiyi ancak elde etmis bulunuyoruz, nasil Rusya Amerikaya fazla konusmamasi icin uyardiysa, ayni uyariyi TR AB ye gönderdi.... kimse kimsenin örf ve adetlerine karisamaz, ancak bunlar UNO da kabul edilen insan haklarina aykiri düserse......
Selamlar
Enis
|