Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 16.09.2004, 11:48
eniskaya

Standard Kolay

bunu sen ispatlayacaksin..... sen bana TR Anayasasinda bulunan kanunlarin hangisi Kuranin ruhuna aykiri oldugunu bize Kurandaki Ayetlere dayanarak söylersen bizde hangileri uymazmis diye ögrnenebiliriz.... nbede olsa sen cok iyi biliyorsunya Kurani ve Kuranin ruhunu........

Kerhaneye gelince...... fuhus gewerbesi en eski gerwerbedir ve görünüyorki öylede devam edecek..... elbette olmasini kimse istemez, ama ayni sekilde savaslarin olmasini ve insanlarin hepise atilmasini kimsede istemez...... Kuran insanlari hür kilmistir ve ayni zamanda yaptiklarindan sorumlu tutmustur, yani her savas yapan, yalan atan, Allaha sirk kosan veya fuhus yapan kesinlikle cezaya carptirilir, ya bu dünyada yada öbür dünyada.

Kerhanelerin olmasi elbette hos bir olay degil, ama zamanin sartlari mevcut olan fuhus gewerbesini azda olsa düzene sokmak gerekir. Eger kapatirsan, senin o cok deger verdigin din yobazlari bile kesin bodrum katinda bir tane kacak seklinde acarlar ve bazi aileli apartmanlarda bunlar türer gider....... ve bunlarin mutlaka düzenlenmesi gerekir.....

Hem üstelik Kuranda fuhus kanunlari yok.... o yüzden bizler onu zamanimizin sartlarina göre düzenlememiz lagzim.......

Sizler zannediyorsunuzki, Allah sizleri Jandarma diye dünyaya göndermis, oysa önemli olan Kuranin ruhunu anlayip salih Amel islemektirki, Bakara 62 de tam bunu emrediyor.... salih Amel isleyen Hiristiyanlarda cennete girecektir..... bunu duyan bir kendini sofi zanneden din yobazlari tümü tavana kalkiyorlar.... yok biz daha iyi biliriz, onlar giremez ben sokmam........

Hemso nunlar bos laflar..... ben sana diybilirdim, sen bana fuhusu tam anlamiyla yasaklayan bir Ayet göster, eger desem gösteremezsin, cünkü zinadan ve diger kötü seylerden söz edilir..... tam anlamiyla TR veya diger devletlerin kanunlari detayli bir sekilde yazmaz......

Ve zaten sen istesende istemesende mevcut olan fuhus olayini, düzenleyip genel ev veya bir kernahede toplamak hem akla hem medeniyete hemde Kuranin asil ruhuna uygundur.......
Fuhusu yer yüzünden Resuller bile kaldiramamistir.... bu mümkün degil und das wird es immer geben....... so ist das halt.

Und Tschüß