Thema: Kopftuch
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 07.09.2004, 18:57
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Ne mi yaparim...

Benim cocugumu öldürüreni öldürürüm muhakkak. Ama onun cocuguna dokunmam. Katilin cocugunu öldürürsem ondan ne farkim olur onu söyle bakalim. Cecenistandaki ölen cocuklarin sorumlusu beslandaki cocuklarmi? Tabiiki hayir! Senin gibi düsünürsen bu zülüm hic bitmez. Türkiyemizdeki kan davasi misali olur. Sen onu vurursun o seni vurur. Sonuc ? Haksiz yere ölen Günahsiz cocuklar! Sunu iyi bil islamda cocuk öldürmenin yeri yoktur. Sana sunu söyleyim. Ruslarin yaptigi terrordür ve beslandaki yapilanda terrördür. Cecenler bile böyle bir eylemi kinarken ve kabul etmezken sen nasil pis rus cocuklari dersin onu anlayabilmis degilim. Bunun soguk kanlilikla alakasi yoktur. Böyle olaylar tasvif edilmez. Kabul görmemesi gerekir hemde müslüman olan bir insanin böyle bir eylemi katiyyen red etmesi gerekir cünkü dedigim gibi din yasakliyor.

Cözüm ne diye sorarsan. Cözümü cözümsuzlükte araman derim. Bu eylem ruslari korkuttu diyorsun. Bunu ben kabul etmiyorum. Ruslara pas verilmis oldu simdi. Hemde yüzde yüzlük gol posiyonu icin. Simdi terror adina kac cocugun kanina girecekler biliyormusun. Zaten yapiyorlardi ama simdi haklari varmis gibi yapacaklar. Anlatabildimmi bilmem ama sen yinede bir kez daha düsün.

Selamlar
coach