Thema: Kopftuch
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 06.09.2004, 22:55
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Inanilmayacak ne varki ?!?

Bak arkadasim sen ön yargili davranmaya alistigin icin benim gercek düsüncelerimi anlamadan yorum yapiyordun ve sorun orada idi. Öyle vurdura vurdura söylüyorsunki sanki her dindar olan o sapiklar gibi düsünmek zorunda. Bunda inanilmayacak ne varki. Ben kötülüge her zaman karsiyim. Günahsiz cocuklari öldürenlerin sucsuz kadinlara tecavüz edenlerin yaninda olani ben insandan saymam. Onlar benim icin hayvandan asagidir. Yanlislik nerde olursa olsun. Hatayi türkmü yapti, arabmi yapti, amerikanmi yapti veya rusmu yapti ona harbi yanlis derim. Adaletli olmaya calisirim ve olanida cok severim. Insanlik ne icin yaratilmistir? Allaha kulluk etmek icin yaratilmistir bir birlerini kalesce öldürmeleri icin degil. Dindar olmayabilirisin o her zaman senin tercihindir ama dindar olanlara azda olsun saygi göstermeni beklerim senden. Karsilikli saygi güzelligin anahtari degilmidir? Birisi dini vazifesini yerinemi getirmek istiyor onun yoluna tas atmamaliyiz. Ünüversite kapilarinda bekleyen kizlarimiza niye bir yöntem bulunmuyor? Bak sunu söyleyim sana üvüversitelere acik kiz almasalardi en cok karsi cikan ben olurdum. Niye dersin sen dindarsin nasil onlari savunursun diye sorarsan. Her insanin okuma özgürlügü olmalidir. Bu bir demokrasi gercegi oldugu gibi. Kurani kerimin ilk ayetidir! **Oku** diyor Allah ilk ayetinde. Okumak ilk vazifesi insanin. Onu engelleyenin her zaman karsisinda olmasi gerekmiyormu demokrat veya dindar birisi`?

Selamlar
coach