Olabilir ben her türlü insanla konusurum anlasirim, seninle konustugum gibi bir diger Ladinci sempatisi tasiyanlada konusurum. Bu demek degildirki ben simdi Ladinciyim. Elestirmek amacinda konusurum. Su bir gercek. Dogru her zaman dogrudur. Dogruyu bir serefsiz dese bile dogrudur. Yani onun serefsiz olmasi dogru olan bir olayi yalanlastiramaz. Bunun adida adalet diyelim. Adaletli olmak gerek. Dini görevlerimizden birisidir bu. Beni bazi kesimlerin düsüncelerini alkislamakla sucluyorsun. Dogrudur. Nasil senin düsüncelerinin bazi kisimlarina hak verebiliyorsam onlarada hak verebiliyorum.
Demokrat düsüncede dini siyasete karistirmamak diye bir kaide yoktur. Sen Laiklikten bahsediyorsun. Laiklikte bile yanlis düsünüyorsunuz ama neyse sizi ana damarinizdan vurmak istemem

...
Su sorulari soruyorum sana: (cevaplamaktan kaciyorsun)
Ünüversitelerde okumak isteyen bacilarimizin basörtüyle girmesinin ne zarari var?
Imam hatip mezunlari niye türkiyede tehlike olarak görünüyor? Yani kendin yetistiriyorsun sonra onlar Türkiyeye zararli diyorsun! Sacma degilmi ?
Bunlari cevapla bakalim. Ama bir demokrat olarak. Bir solcu olarak degil.