Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 04.09.2004, 12:09
eniskaya

Standard SEVGİLİ DOSTLARIM VE DÜŞMANciizler

Yaklaşık 9 gün sonra izinim bitiyor.

Kaldığımız yerden sohbetlerimize İnşallah devam ederiz......

Bu arada nasip olursa, İstanbulda bütün değerli Camiileri (Sultan Ahmed ve Süleymanie kompeksi), Müzeyi ve Sarayları gezme imkanıda bulacağım.... Tarihimizi anlama açisından çok değerli olacağına eminim.....

Üstelik kitaplar Türkiyede çok çok ucuzmuş.... bir dünyada kitap aldım......

Bir şeyede rasladım ve bu beni çok çok mutlu etti..... Üniversitedeki(KTÜ) gençlerle sohbette bile aynısına rastladım....
Artık Türkiyede bir şeyler kırıldı..... genç Üniversiteli ve Liseli gençlerimiz öyle Ali Veli İdeoloji, Mezhep ve diğer Kuran dışı işlerle uğraşmıyorlar....... terk etmişler Atalarının hikaye dinini ve hepsi araştırarak okuyarak dinin Orijinalinin peşinde......

Diyanet vakfından Öztürk Hocanın kitabını aldığımda, arkadaş son derece yok satan bir kitap aldığımı söyledi ve en cok eğitim seviyesi üst konumlarda olan arkadaşlar rağbet gösteriyorlarmış.......

Bir kez daha gördümki yeni neslimiz en iyi yolda ve bütün din ve ahlak düşmanlarını red ederek Allahın verdiği Kuranı, Kuranın çerçevesinde zamana cevap verecek şekilde yorumlamanın geyreti içerisinde.....

Politk alanda fazla birdeğişim olmasa bile..... yeni neslin uğraşı beni mutlu etti....

Tahminim bir 20 yıl sonra ancak arzuladığımız zamanı yakalarız.....

Birde Zina cezası olayına değinmeden edemeyeceğim...... halk yoğun olarak AKP,yi güler bir tutum içerisinde..... çağ ve Kuran dışı olan hapis cezası girişimini komiklikle karşılıyorlar.... bende öyle....

Sonuçta İdeoloji dayatmasına bir hayır daha gelecek...... başka yol yok....

Almanyada görüşmek üzere
Selamlar, Sevgiler
Enis Kaya