Thema: Kopftuch
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 29.08.2004, 15:39
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard demek anlamiyorum ...

Atatürkcü vs. Dinciligi cikaran kim ? Yani bi taraf dindar ise öbür taraf ne ? Onu anlat bana! Sunu anla artik Atatürke karsi kimse yoktur. Atatürkü yüceltmeye karsidir benim gibi düsünenler. Yani Kemalistlige. Seninle bu tartismalara girmek istemiyorum diyorum hala ayni seyleri savunup duruyorsun. Kemalistligin Marxistlikten farki yoktur! Vaz gecin su sevdanizdan. Atatürk bile su halinizi görseydi sizden utanirdi.

Gelelim bakalim Atatürkün degerine. Türkiyeyi kurtarmismidir veya ne yapmistir? Osmanlidan kala kala Türkiyeyi kurtarmistir. Ta viana kapilarina dayanan Osmanli gerimi kalmisti! Bu zamanin ABD si o zamanin Osmanlisiydi! Onlar dinsizmiydi? Yani bir güc elde etmek icin dinden arinmak sartmi? Sart olsaydi Osmanli nasil kendi zamaninda o güce sahipti. Bir düsün bunlari. Kuru laf atma ortaliga!

Burada din devletini savunan yok. Zatan din devleti istenmeyen yerde din devleti olmaz. Demokrasi cok büyük bir nimettir ama onun bile tam anlamiyla yasanmasi güc günümüzdeki türkiyede. Ayrintilara girmeme gerek yok. Demokrasiyi bilirsen türkiyede demokrasiye aykiri neler oldugunu bilirsin.

Benim neyi anlamadigimi senden ögrenecek degilim. Burasi sadece senin gibi düsüncelerin gezdigi bir mekan degildir. Nereye gidecegim sana kalmamistir. Seni alakadar etmez benim nerelerde yazdigim. Ben en az senin kadar Türklügü severim ve savunurum.

Selamlar bay kemalist !

Not. Kimse Allahtan üstün olamaz. Peygamberlerde hatta Atatürk bile !!! Insani insan olarak birak asil tapilmasi gerekene tap. Anit kabirdeki deftere sikayetleri az edenlerden kurtar bizi ya rabb. Ne salak millettiz yaa ölülerden medet aranirmi sen varken ya Rabb !!