Thema: Kopftuch
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 19.08.2004, 13:43
Benutzerbild von hamsiye61
hamsiye61 hamsiye61 ist offline
Neuer Benutzer

Standard bacim

ben orda sana direk olarak söylemedim niye kendi üzerine tek aliniyorsun, ben iki taraf icinde söyledim.

ama sunuda belirteyim. burda benim basörtüme cok cirkin yakistirmalar yapildi! bu bana ve diger bacilarima reva miydi? bunlari bizler hak ediyormuyuz bu gibi cirkin yakistirmalari! ben demiyorum ki sen söyledin diye. veya sen seviyesizce davrandin diye. ben genel olarak söyledim, eger bir tartisma varsa bunu seviye icinde, saygi icinde sürdürmemiz gerekiyor. basörtüye, yok acikliga cirkin yakistirmalar yapmadan. zaten bir insan cirkin yakistirmalar buldugu takdir o insanda, söz hazinesi azdir ve hemen saldirya gecer.

dedigim gibi bacim, ben tek olarak sana söylemedim herkes icin söyledim.

ve kizim sana söylüyorum gelinim sen isit gibi bir atasözüne de deginerek yazmadim. ben bunu bir zarf olarak ortaya attim ve belirttim.

bacim sen bide kendini bizim yerimize koy, sana durmadan cirkin yakistirmalar okuyorsun burda,kendini savunmaya kalktigin zaman sonra baska yöntemlere basvuruyorlar.

ben iki tarafida cok iyi biliyorum, acikligida, kapaligida. kapanip dini tam anlamiyla yaptigin anlamina gelmiyor. diger farzlarinida yerine getirmen gerekiyor, ama bunu tüm islam kardeslerimiz yapmasi gerekiyor

umarim simdi anlamisindir benim ne demek istedigimi seni sadece yargilamadigimi.

saygilarimla
sevgilerimle