Thema: Kopftuch
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 15.08.2004, 23:23
vonderstrasse

Standard canim kardesim

sen karina öyledavraniyorsan orasi sana kalmis islami ögrendikten sonra yaz
1=4 kari farz degildir zamaninda normaldi parasi olan erkekler 10 20 kariyla yasiyorlardi onun icin islam bunu en FAZLA 4 indirdi anladinmi 4 enfazla yani istersen 1 tan al

*** BU YAZDIKLARINLA BANA HAK VERIYORSUN: EVDE DÖRT KARIDAN BIRI OLMA IHTIMALI VAR!

2=kim nerde yaziyor carsaf ben bunu senden ilk dafa duydum sen bana diyeceksinki simdi iranlila iraklilar bazi türklerde var kardesim millet köprüden atladimi arkasindan atla ozaman carsaf yok ama sen simdi hanimini mini etek giydirmek istersen sana tebrikler

*** TÜRKLERDE CARSAF YOK; KADIN ERKEK ESIT AMA EMEVI-ABBASI ISLAMI TÜRBAN-CARSAF DAYATIYOR. KADINLARIMIZ BU NEDENLE CUVALA GIRIYOR.

3=nerde yaziyor kadinlar mutfaktan cikmasin diye islamda kadinlar ve erkekler esittir ben bu konu üzerine beitrag yazdim onu oku ve ögren

*** IYIMSERLIGIN COK IYI BIR SEY AMA MAALESEF ISLAMDA KADIN VE ERKEKLERIN HAK ESITLIGI YOK. VAR MI?....

4=eger sen allahin adaletinde bir kuskun varsa o zaman ben senden uzagim cünkü ben alemlerin rabbi olan allah dan korkarim
ve kendine yazik etmislerden olursun

ALLAHIN ADALETINDEN KUSKUM OLAMAZ AMA ARAB IRKCILARI ALLAHIN KITABINI DEGISTIRMISLER VE CÖL BEDEVILERININ 7. YÜZYILDAKI YASAM TARZINI VE ILKELLIGINI BIZE ISLAM DIYE KAKALAMAYA CALISIYORLAR.

not. HURILER HAKINDA YORUM ALAMADIM: SANIRIM BENZER ENDISELERI TASIYORUZ