Eniscigim galiba kafayi sen üsüttün!
Beni Allah"in jandarmasi kesilmekle sucluyorsun diger yandan bunu kendin yapiyorsun. Ben Allah"in jandarmasi degilim. Allah"in jandarmasi kesilenler ekmek parasi pesinde kosan masum insanlarin kafasina kursun sikanlardir. Sen gelmissin camiye gitmeyin Allah belasini versin diyorsun. IBADET SIRF CAMIDE MI OLUR? Bu soruyu ilk defa bir yanitla. Inkinci hadiseye gelince, safii kürtleri masum insanlari öldürüyor, disari kaynakli irticai faaliyetlerde bulunan al kaide gibi örgütlerle senerji kurup Türkiye"ye saldiriyor. Insanlar uygulamakta hürdür kimse kimsenin ibadetini soramaz, ancak yapmasini nasihat eder.
ALLAH SAFII KÜRTLERININ BELASINI VERSIN
Bu sözümden dönmüyorum.
Sözler yazili oldugu icin ayri bir yanki uyandiriyor. Piskopotlakmis miskopatlikmis...gec bunlari.
Ben sadece düsüncelerimi dedim. Siddet siddet getirir.
Eger bu adi mahlukatlarin yaptigini kardesime yapmis olsalar idi. Inan bana kimilerinin deha olarak gördügü, nurculugun kurucu akil hastasi o zindigin, kaval kemigini alip bunlari doguran annalarinin bir yerine sokardim taaa ki geberesiye kadar.
Jandarmacilaga Sen soyundun. Bir insanin ibadetini sormak yargilamak baska bir insana düsmez ancak YARATANA düser yaratilana degil.
|