senin cumhurbaskaninda
senin gibi takintisi var. adamin kafasinda bir iki salter birtürlü elektrik akima müsade etmiyor. bozuk plak gibi hep geriye dönüyor.
adamin yedigi en son halt:
Rakibinden 3 kat fazla oy almasına rağmen yeniden rektörlüğe atanmayan Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rıza Ayhan"ın Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer"e gönderdiği atama ile ilgili dilekçesine Sezer"den cevap geldi... zaman.com da gerisini okuyabilirsiniz. ve prof. aihm"e gidecek sezerin demokrasiden hicbir ... anlamadigini ve bu adamain da senin gibi yobaz oldugunu kanitlamaya calisacak.
basarir basaramaz ayri bir mesele.
dinsizin hakkindan imansiz gelir demisler. ne zaman türkiye ab"ye girer o zaman artik millet ordunun zorbaligindan kurtulur. yobaz laiklerden kurtulur. harbi konusuyorum benim icin insanlar inanmislar inanmamislar önemli degil. ama inancsiz hür yasayabildigi kadar inanada yasayabilmeli.
nasilki iranda kadinin basini zorla örtmesinden rahatsiz oluyorsam zorla actirilmasindanda o kadar rahatsiz oluyorum. varmis yokmus türban tartismasi beni ilgilendirmiyor. bu esimin yada kizimin kendi hür ictihadidir.
hürriyet, iki yüzlü ancak bu kadar olur, ingiltirede bir türk kizinin mini etek giydigi icin okuldan hemen eve gönderdiler diye avrupalilara ver yansin ediyor. önce türban simdide mini etek diyor.
ucu kendisine dokununca hemen böyle tepki gösteriyor. iki yüzlülük budur. karaktersizlik budur.
anlatabildimmi?
|