Thema: Kopftuch
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 26.07.2004, 20:58
Benutzerbild von hamsiye61
hamsiye61 hamsiye61 ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

enis saol kac günden beri verdigin fetvalardan dolayi, sen olmazsan benim hayatim gitmistiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hattta kaymisti.enis. ilk önce annemi ve babami kendi annenle babanla kiyaslama oki mi!!!!ikincisi madem bilmek istiyorsun o söz kimdendir, cok bilgin var ya bul ) sana söylemiyorum niye üzerine aliniyorsun oki. birkere ben dahil bütün kapalilar, kendi isteginle kapananlar adina konusabilirim hic ir zaman pisman degiliz basörtü taktigimiza, basörtümüzü bir namus meselesine getirdiniz hatta artik serefimizle oynuyorsunuz oki, basörtüme birdaha ama birdaha laf getirmeyiniz. cünkü basörtümüze atttiginiz her laf kendi sahsiyetimizle oynuyorsunuuz buda senin gibi ***Kültürlü*** bir sahisa yakismiyor. Biz dagdan inme insanlar oldugumuz icin kara hocalardan dinimizi ögrendigimiz icin, sen gelene kadar karanlikta kosutugumuz icin,bilmiyorduk,yakismiyor senin gibi **Kültürlü** insana. Dogru sen gercekleri söyledin simdi bizler tühhhh be ben 10 seneden beri bosu bosuna takiyorum basörtüyü diyiyemiyorum yediremiyorum kendime. enis, sen kiz olda konus!! ben erkek olmadigim icin erkekler hakkinda fazla konusmam. herkes kendi konumu icerisinde konussun. haa diger arkadaslara geliyorum. kim basörtü takmiyorsa ve basörtülü insanlara dil uzatiliyorsa yaziklar olsun. cünkü biz basörtülüler her zaman mücadele etmek zorundayiz, ishayatinda, sosyal hayatinda. bizler herzaman gerici olarak damgalanmistir. Bir basörtülü universite okumus oldugu zaman, sen hangi universitede okdun diye soruluyor, yok canim o universitde iyi degil ki, hemen karsilik geliyor!! eger birazcik bilgili olsun, hemen bazi insanlar, sen yanlis kitaplardan bilgilendin, deyip bunu hazmedemiyorlar.

Ister kapali olsun, Ister acik olsun, yeter ki Allah korkusu olsun ve saygili olsun.

Ama artik gina geldi ben ve diger arkadaslarima. Enis dogrudur küfür edilmistir ama sen kendi kendine etmisindir muhakkak. BEn benim bacilarimi bilirim onlar sahsiyetli ve namuslu ve pirlantalardir ki senin gibi SAHsiyetli bir insana birak küfürü, gbme girmeyi igrenirler.

SEnsin bizim sahsiyetimizle, iffetimizle oynayan onlar sana küfür etmis ne oldu?? Gururun mu inceldi?? Sen bizim namusumuzla, serefimizle, oynuyorsun günlerdir hicbiri sana birsey dedi mi? birkac gün önce sana bir arkadas dinsiz dedi, sen dünyalari kopardin ama ayni sirada sende benim hocalarima deyince birsey olmadi. Enis madem o mukaddes hocalarin cok seyi ögrettiler sana dünyalik insanlik alisverisini ögretmediler mi? Kendine dinsiz veya baska birsey deditirmiyorsan, sende asla ama asla deme. Ama bunu benim söylememle olmaz. Dedigim gibi Esek hosaftan ne anlar.