Weisst du die Wahrheit ist
das Gott kein Religion hat.... und deshalb niemand auf Gottes Erde das recht hat, Gottes Jandarm zu spielen.....
Kuran kölelere bile sicak bakmiyor... yani kimsenin kölelik durumuna düsmensini asla istemiyor.....
Islam devletleri oturmuslar kiclarinin üstüne ve Allah versin.... bekle verir, verir ama bela verir.... Allaha ancak kendine yardim edenen yardim eder......
Kainat sistemi belli, bu degismez, bu sistemin icinde yan gelip yatma yok..... ekmek, bilgi, fen ve devlet yönetim bilgileri, insanin agzina koyulmuyor.... arastirip ögreneceksin....
Islam alemi... salakliklarinin nedeni olarak Hiristiyan alemini gösteriyor....
Yok efendim, yahudiler dine sunu sokmus, bunu sokmus.... yok efendim ABD sunu yapmis bunu yapmis.....
Arkadas demekki sen manyakmissinda.... senin asil dinine baskalari müdahele edebiliyor..... aslini bilsen ve Kuranin ruhunu anlasan, yer yüzünün bütün seytanölari bir araya gelse, sana bir sey yapamazlar...... aynisi devlet yönetimi icin gecerli......
Is sadece Allaha inanmakla bitmiyor.... Allaha inamakla hersey basliyor....
Cok genis ve cok daha derinliklerde sorunlar yatiyor.... Islam Aleminin kendi beceriksizliginin faturasini bsakalarina kesiyor ve bazen bile Osmanliya.... kismen haklilar bile.....
|