ben sadece kuranin kerimin söyledigi yolundan gitmeye calisiyorum. atatürkkü severim ama onu putlastirmam ilahlastirmam bazi insanlar bunu yapiyor.
ikincisi yahudiler lanetli insanlar allah tarafindan. allahin düsmanlari benim düsmanimdir allahin dostu benim dostumdur.
ben kimseyi ama hic kimseyi asagilamiyorum senin burda yaptigin gibi. öldügün zaman sana sorulmuyacak pasaportun nerde diye, sana amel defterlerin verilecek ve tartilacak. ben karadeniziliyim bu demek degil ki ben her insan gibiyim. sen benim ne yasadiklarimi bilmezsin, ben zamani gelince komunistlerin de yanindayim, ateistlerin de yanindaydim, pkklarinda yanindayim sadece fikir alis verisi icin. o yüzden benim ne bilip bilmedigim veya genel düsündügümü bu kücük yazimdan yargilayamazsin!
gelelim atatürk türkiye cumhurriyetini kurarken ilk önce türkiye islam devleti olarak kurmustur, sadece bilgine

)
eger ki araplar onu yapiyorsa bu demek degil ki bunu kuran-i kerim izin veriyor.
sen burda kültür ve dini karistirma. ona bakarsan cok modern gördügünüz amerika suan irakta neler yaptigini biliyormusun? cok mordeern gördügünüz avrupa suan filistinde ne kadar sucsuz cocuklar öldürüyor onu görüyormusun?