Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.07.2004, 22:44
eniskaya

Standard lächel lächel

Enis bey her zaman sözündedir..... senden ne köy olur nede kasaba........

Beni kisisel olarak begenmiyebilirsin.... olabilir... Güleri ve digerlerinide begenmiyebilirsin..... oda olabilir..... amka kendi sahsi düsüncelerini dayatmaya hakkin yok.......

Sen bu yuvarlak laflari gec.....
Islamda zorlama yoktur...... isteyen Puffa gider isteyen Erbakana gider isteyen camiyee gider....... isteyen gider adam öldürür....
Sonus olarak herkes yaptigindan kendisi meshuldur.... herkes yaptiginin cezasini Anayasalar cercevesinde ceker.... hem bu dünyada hem öbür dünyada.

Gelelim senin bizler üstün kilan bas örtüne.... eger seni bas örtün müslüman yaüacaksa, böyle müslümanlik olmaz olsun.... inegin basinada bir bez baglarsak dememk oda müslüman olacak......
40 bin sefer burada yazdim.... basörtüsü degilde örtünmektir Allahin emri olan... sen istersen Havva anamiz gibi gez.....

Tam üstüne bsatim ama... sanki adem Resullen havvanin smokinleri vardi..... havvada mutlak türban takmistir... dimi.... ne dersin.

Üstelik adem ilk insan degil... ilk Resuldü... oda istikameti sasirip bostandan kovuldu.... calistirsaydi kafayida uymasaydi havvaya... ne yapalim gecmis olay....insan evrenden gelen yaratiktir... yoksa edem inzuchtmu treiben etmis..... ha haaa haaaa

Kuran disinda yürüdügün zaman böyle sakat yollara düsersin.........

Allaha senin icin dua edecegim.......

Yok flört falan ediyormusum..... laga luga laga luga... sizlerde hic efendilik diye bir sey yok....... zaten en sakat seks manyaklari seyh, kara Hocalar... ve onlarin müritleri

Sen benimle varmisin Kurandaki dini tartismaya..... onu anlat...... senin dinin senin olsun.... Kafirun suresinin son ayeti tam senlik iste....