@originalgüler enis ve tek1 ve islam
arkadaslar originalgüler ve enisi kiniyorum burda kurani alet ediyorlar ama amaclari sadece flört etmek..
bana hakaret emailleri atiyorlar basörtülüym diye ama kendilerini hic sormuyorlar..
neden camimize hic basi acik diskocu kizlar gelip namaz kilmazlar..düsündünzmü ?
cünkü bu diskocu kizlar erkelerle oynasí severler camilerde ibadet bunlari ne iolgilendirir bedavadan cennete gitmek istiyorlar uyaniklar...
yani bu arkadaslar enisle birlikte o kadar abarttilarki...nerdeyse sibel kekiliyi bize cami hocasi diye yuturacaklar..
ayrica ben türban takiyorum diye her türlü hakareti yapiyorlar..kendileri ise her hafta baska erkekle fingirdiyorlar sonrada biz cennete gidecegiz cünkü allah bizio seviyor diyorlar..ama yatip kalkt6iklari erkeklerin sayisini bilmezler...
enis saksakcisida hemen ortaya cikar efendim kurani discolara göre yeniden tefsir etmemiz lazim ,,cok komik...
yani bu yazilanlara inanamiyorum
türk islami ne hale geldi
bir cümlede sacma sapan hurafelere inanip kakasini yaparken dua okuyan teeneger tek1 icin..bu kiz islam felan alakasi yok..ruslarin elinden kacmis anadoluya siginmis siginti kafkaas halklarindan bir zavalli satanist..
her köyün bir delisi var onuda hos görmek lazim nede olsa bunlarin dedeleri ruslarin cizmeleri altinda ezilip osmanliya siginmislar..simdide adam olduk diyorlar....
neyse..
birde yarin camimizde lahmacun ayran ve cola bedava ..ama sabah namazina gelip ondan sonra sohbetimize gelirseniz
fimeinallah essselam bacilar
|