Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 30.06.2004, 01:04
Benutzerbild von karamurat61
karamurat61 karamurat61 ist offline
Neuer Benutzer

Standard düsüncelerini yargiliyorum...

senin yazdigin en son cümle senin nasil bir düsünceye sahip oldugunu belli ediyor,baska birsey yazmana gerek yokdu.
Böyle bir cevabin gelecegini biliyordum.Yaptigimiz en büyük hata o iste.Hep baskasindan bekliyoruz,herzaman baskalari suclu oluyor,atese yok diyorsun,kitap yk diyorsun kisacasi kültürümüzü ögrenmemize yardimci olacak herhangi br sey yok....Inanmiyorum!!!!!!

Aslinda isin gercegi sen ögrenmek istemiyorsun,ama bunu kebullenecegini sanmiyorum....eger ögrenmek isteseydin yollarini bulurdun,en ufak örnek vereyim,suanda önünde bulundugun bilgisayarin icinde okadar kültür hakkinda bilgiler varki inanamassin...her ilin kendine özgü sitesi var...hic merak edip aradinmi??? Aramadin...Konsolosluga gidipte ben kültürüm hakkinda bilgi edinmek istiyorum deyipde onlar seni kapidisarimi yapti??? hayir...Herhangi bir caminin yönetimine gidip bi kizlar haftada bir burda bulusup kuran okuycaz veya kütüphane acicaz deyipde olumsuz cevapmi aldin???hayir....

yani uzun lafin kisasi demek istedigim insan istedekten sonra ögrenmek icin okadar firsatlar varki!!!ama o firsatlari görüp kendin kullanmaktir,evde oturup kimse sana o yardimlari yanina getirmez...
Birseyler ögrenmek istiyorsan arastir,sor,imkanlarini kullan eminimki basariya ulasacaksin.....

saygilar