sana inanmak istiyorum ama inanamiyorum.
kizkardesinin böyle filmler cevirdigini duysan,ilk yardim elini senin uzatacagina inanmiyorum.Yapilan bütür hatalar kesinlikle affedilemez,bunda ben erkek kadin ayirimi yapmiyorum.Erkek yaparsa pezevenk derler,kadin yaparsa orospu derler ve bu ömürboyuda böyle devam eder,her firsatta yüzüne vurulur.
Sana nedenmi inanmiyorum??
Ufak bir örnek vereyim...
televizyonda hergün yüzlerce insanlarin öldügünü veya aclik sefalet icinde yasadiklarina tanik oluyoruz.Peki hangi birimiz oturup onlarin haline agliyoruz???Cevap : Hicbirimiz....yani demek istedigim olay basa gelmeden nekadar aci oldugunu anlasilmaz,konuya baglarsak,senin basina gelmesse istedigin gibi konusursun simdi yaptigin gibi.Sen git sibelin ailesinin halini hatirini bir sor bakalim onlar ne deyecek.
Sibel yaptigi seyin hata oldugunu söylemiyor,aksine yaptigi seyin dogru oldugunu ve arkasinda oldugunu söylüyor.
Verdigin baska bir örnekde tecavüz edilen bir kizin öldürüldügünü anlatiyorsun.Yapilan elbettde dogru deyil,ama onu yapan kisiler kendilerince hakli,tipki senin gibi.Bizim konumuz o deyil,burda tartistigimiz sibelin yaptigi seyin dogru olup olmadigi!!
Sen o olayi foruma yaz karsi tepkiyi gösterecek ilk kisi benim bundan emin olabilirsin.
Bu almanya bizi yedi bitirdi,nedenmi,cevap olarak kendini alabilirsin.
BILMEM ANLATABILDIMMI
|