Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 22.06.2004, 10:58
eniskaya

Standard Yapma yahu

1.) uzun zamandir yazi falan yazmadim, demekki fazla konusmuyorum..

2.) Senin Seyh dedigin sapigin kac tane karisi var, veya ne zamanlar Harem geceleri düzenliyorlar, haberin varmi....????

3.) Televizyonda sahte Haci Hocalari hic görmemissin galiba, miz yeme altinda adamlara neresini öptürüyor bir bilsen....

4.) Halkin cahil kalmasini saglayip, sirtindan para kazananlar Hocalar, her seyi bilmislik taslayip, Hadiskolik birer varlik sifatina inmislerdir....

5.) Birisi hastalanir, hemen Hocaya götürülür, üfler püfler.... Seytana tapar ve sana Allah ve kendisinden baskasinin bilmedigi bir hemail verir.... Kuranin resmen yasakladigi büyüyü uygular....

devam sayayimmi ???? bilki burada sayfalar yetmez....

Benim bu söylediklerim, kara veya klasik Hocalar icin gecerli...... bilgiye ihtiyacim varsa, Kuranla beslenen Profesörlerden alirim..... Seytan Hocalarindan degil.....

Benim bu söylediklerim dosdogrudur, istisnalar gaydeyi bozmaz, senin desteginede ihtiyac yok..... cünkü genel olarak klasik degimiz Hocalarin hepsi bu cinsten.... din ve devlet isleri ayrildigindan beri, seytanlari tepelerinde geziyor.....

Bunlarin hepsi gercek..... bütün islam Alemini usak sifatina tasiyan din adamlaridir, daha dogrusu din adina kendi eylemlerini gerceklestiren kara seytani Hocalardir....

Inanmiyorsan, biraz Irana, Arap devletlerine ve birzda Türkiyede olup bitenlere bak.

Der 30Jährige Krieg in Europa war ein Glaubenskrieg, am ende hat man die Päpste aus der Politik verbannt..... (Wästfälischer Frieden)

Istersen geri yazabilirsin...

Selamlar
Enis