Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 16.06.2004, 11:58
unknown

Standard PUTPERESTLiK /MÜSRiKlIK TESTi@@@@

PUTPERESTLIK /mÜSRIKLIK TESTI !!!!!!
bir cok müslüman arkadas kendilerinin putperest müsrik olduklarini bilmedigi icin zamaninda ögrencilerime hazirladigim testi sizlerede sunuyorum..

Lütfen assagidaki her soruyu 30 saniyede cevaplayiniz !

1)Inancinizda Hz muhammedsiz bir Allah düsünebiliyormusunuz ?

a)hayir
b)evet
c)belki
d)hicbiri

2) Kuranda gecen hz muhammedin sünnetleri yerine 3 ay sadece hz isanin sünnetini kendinize yol olarak secebilirmisiniz
a)hayir
b)evet
c)kafirmisin nesin oglum bu ne bicim soru
d)belki

3)icinde bulundugumuz kainat hz muhammedin yüzü suyu varligi hürmetine allah tarafindan yaratilmistir !
a)evet
b)hayir
c)hem evet hem hayir
d)sacmalama !

4)ahirette allah sorgu sualinizi yapti ve sizi evladim siz cehennemliksiniz krali gelse seni cehennem atesinden kurtaramz dedigi an hz muhammedin devreye girerek bu benim ümmetime ait bir kisi ona SEFAAT ediyorum bunu cennete yolluyalim diyebilecegine inaniyormusunuz ?
a)evet
b)hayir
c)ya allah bismillah allahuekber
d)insallah ve insamuhammed !

5)&gtBen önce allahdan korkuyorum sonra peygamberden ..peygamberden korkmayan allahdan hic korkmaz bu cümleyi hakiki bir mümin söylemistir. Katiliyormusunuz ?
a)evet
b)hayir
c)belki
d)error

6)Din forumlarinda sex kelimesi ne okumak ne yazmak istiyorum..cünkü sex seytanidir sevgi ilahidir bu tanimlamaya katiliyormusunuz ?
a)evet
b)hayir
c)duruma bagli
d) ne diyon lan ?

7) zevcem veya esimle sex yaparken sexden önce odadaki kurani kerimi örterim besmele cekerim lakin besmele cekerken hz muhammedin adini anmam cünkü günah olur !
bu ilmihal bilgisi imaninizi arttiriyormu ?
a)evet
b)hayir
c)kesinlikle
d)zamana ve sartlara bagli

8)Hz muhammedin en büyük mücadelesi yahudilere hiristiyanlarla degil müsriklerle olmustur!
Kendinizi yüzde kac müsrik olarak görüyorsunuz?
a) % 0
b) % 100
c) % 19
d) % 81
9) Hz muhammed yerine Hz aliye peygamberlik gelebilecegini tasavur edebilirmisiniz ?
a) hayir
b) evet
c) hz ali zaten peygmber degilmi ?
d) kesinlikle hayir

10) Ibadet ederken hz muhammede de seslenirmisiniz ?
a) evet
b) hayir
c) bazen
d) bir kac kez olmustur

11 ) assagidaki cümlede peygamber hz muhammed kelimesi bilerek mi unutulmustur
Allah , kendisinden başka ilah olmadığına şehadet eder; melekler ve adaleti gözeten ilim sahipleri de... O"ndan başka ilah yoktur. Üstündür, Bilgedir
a)evet
b)hayir
c)anlamadim
d)ne alaka ?

12) Kesinlikle, din sadece ALLAH"a aittir. O"nun dışındakileri evliya (dostlar) olarak edinenler, Onlar bizi ALLAH"a daha fazla yaklaştırsın diye biz onlara tapıyoruz. (derler). Ayrılığa düştükleri bu konuda onların arasında ALLAH karar verecektir. ALLAH kuşkusuz, yalancıları ve nankörleri doğru yola iletmez
sizce bu ayette evliya dostlar yerine günümüzde hz muhammedveya hz ali koyulsa ayetin anlami degisebilirmi `?
a)hayir
b)evet
c)bilmiyorum
d)bu kesinlikle yahudi oyunu !

13) 40-84-O zaman hışmımızı gördüklerinde: "Allah"ın birliğine inandık ve ona ortak koştuğumuz şeyleri inkar ettik!" dediler.
85-Dediler ama, hışmımızı gördükleri zamanki imanları kendilerine fayda verecek değildi. Allah"ın kulları hakkındaki süregelen kanunu (bu), işte hüsrana bu noktada düştü kafirler!
bu ayetler sadece allahin kanunu/sünneti oldugunu acikliyormu ?
a)evet
b)hayir
c)bana kuran felan sorma
d)cok haklisin

14) allah kuluna yetmez mi? Seni O"ndan başkalarıyla korkutuyorlar. allah kimi saptırırsa ona bir yol gösteren bulunmaz.
Sadece allah size yeterlimi `?
a)hayir
b)evet
c)allahin yaninda hz muhammed olursa yeter
d)sen peygamber düsmani bir kafirmisin nesin koccum ?

15)hayatinizda hic bir kez olsa dahi putperest olacaginizi düsündünüzmü `?
a)hayir
b)evet
c)bir kez
d)niye sordun ?

16 ) sizce alevi ve sünni kardesler caktirmadan putperestlermidir ?ve hayatinzda kac kez sünni platformda onlarin tanrilarina buhariye felan hakarette bulundugunuz icin o platformdan atildiniz
a) hic
b) birkez
c) 10 kez
d) sayisini hatirlamiyorum

bu testi azami yaklasik 5 dakika icinde spontan yapmak zorundasiniz !
cevap anahtari yakinda aciklanip yüzde kac putperest/müsrik oldugunuzu bulabilirsiniz !
basarilar ! )))