Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 09.06.2004, 09:10
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard anlamaktan yoksunsun

cocuklarin neyi kavradigini neyi kavramadigini sen belirleyecek degilsin. yoksa cocuk uzmanimisin? herkes kendi cocugunu nasil egitir bunun amiride sen degilsin? nerede yasiyorsun? keyfimin kahyasimisin?

arada sirada öyle kivirtip durmasaniz iyi olacak. isinize geldimi laiklik cart curt gelmedimi, cevapsiz kalacaginiz zaman ben bunuda yanlis buluyorum nutuklari.

kiz cocuklarinin örtünmesine gelince, bu yine egitim metodu ile alakalidir, tekrarliyorum senin egitim uzmani oldugunu hatirlamiyorum.

yani uzun lafin kisasi seni ilgilendirmeyen meseleler hakkinda niye böyle bos bos konusuyorsun?

benim yegenim 5 yasinda bilgisayarin önüne oturuyor okuma yazmasi yok ama, oyunu baslatmak icin fare ile neyi nerede tiklayacagini cok iyi biliyor.

yani lütfen, artik böyle lüzumsuz seyleri zirt pirt öne sürüpde kendinizi hakli cikarmaya calismayin. insanlin evrensel haklarindan hürriyetinden bahsediyorsunuz ondan sonra cocuguma ne zaman neyi ögretecegimi gelmis bana vaaz ediyorsun.

SEN kimsin? yani egitim uzmanimisin? yoksa tcnin meshur mezalimlerindenmisin?
yoksa yök yasasi icin anitkabire yürüyen uzman proflardanmisin?
yoksa gercekten samimi ve ilmi derin alaninda tek olan bir uzmanmisin?
eger öyle ise savunduklarinda yanilma orantisi ne kadardir? delillerin isbatlarin bilimsel verilerin nelerdir? vs.