ben bunu sana ta basindan
beri söyledim.... görüs farkimiz yok... ikimizde Kurana bagliyiz...uslüp farki var ... o sövüyor ben sövmüyorum... hepsi bu...
Allah örtünme emri vermistir... git kafayi ört dememistir....
Mekalimin ilave ksiminda acikladim bu sosyolik olayi... bazi durumlarda basi örtme farz olabilir... buda cahil toplumlarda olur....
Rica ederim o kismi bir oku...
Gelelim. Mustafa Kemale.....
Milyonlarca Arap kopyacisi Hocalar olacagi yerine.... bir kopyaci Atatürk olsun 1000 kat daha hayirlidir.... unutmaki sende her zaman ve her yerde... kendi icin faydali her seyi kopyaliyorsun, bende ayni.... hatta ben isik hiziyla bu yönde ilerliyorum.... hayatta faydali olan her seyi kopyalamak sarttirki, cag didi zaman didi ilim irfan disi kalmayalim.
Atatürke laf yok hemso.... öyle bos laflarla dokunamazsin sen ona.... o zaman üstü bir insandi... evrensel degerler pesindeydi.
Türkiyeyi orta cagdan yeni caga tasidi..... ki abak hemso sen Internet kullaniyorsun......
Eger Atamiz kalkip medeni devletlerin sistemini degil, taretsiz Arap hayvanlarini kopyalasaydi.. sen simdi hayatta bile degildin.... bundan haberin varmi hic.......
Eger olsaydin kimbilir adin o zaman Francois, Luis falan olurdu....
Atatürke senin babanin Türk olamsini sagladigi icinmi kiziyorsun.......
Hemso senle Kuran cercevesinde anlasamiyoruz..... Politika, din anlayisi, hayat bunlar hep ic icedir.....
sen bununfarkinda degilsin bir kere
|