ayni Elaziz konusma tarzindasin ...
Öncelikle sunu söyleyim sana enis kardes,
Simdi anliyorum Elazizle ayni yanlarinizi. Sen onun aynasi oldugunu burada isbahat ettin. Sen sürekli üzerinde duruyordun. Düsüncelerimiz ayni diyordun. Gercekten fikirleriniz ayniymis.
Gelelim yazina:
Irkcilik yaptiginin farkinda degilsin galiba. Dinimizde irkcilik yoktur. Hic bir kabileye veya milleti yargilamamizi dogru bulmuyor Islam dini. Sadece Arablar basörtü takmiyor kardesim, müslümanligi dogru bilen her hanim bakörtülüdür. Ben nice alman biliyorum basörtülü Fransizida var. Yani bu basörtüsü arablarin icadi degildir. Islamin emridir. Bunu sana kac defa isbaat edecegim. Kuranin sadece mealini okuma. Tefsirinide oku.
Tecavüz edilir korusundan takilmiyor basörtüsü enis kardes. Allahin emri oldugu icin takiliyor. Afrikada ciplak geziyorlar diye onlarimi örnek alacagiz simdi. Onlarin dininemi tabii olacagiz.
Ben o saydigin medeniyetin icine ... edeyim. Biz onun bunun medeniyetine göre yasamiyoruz. Reformcuyum diye gecinen salaklar ordusuna döndünüz sizler. Biz hala sizi kendimizden sayiyoruz. Cünkü ilahimiz ayni oldugu icin. Ama siz su provokativ tutumunuzla kendi kendinize celme takiyorsunuz.
Allah sizleri islah etsin baska ne diyeyim.
Sana bir kerem daha söyliyorum. Kuranin sadece mealini okuma.
TEVSIRINIDE OKU TEVSIRINIDE OKU TEVSIRINIDE OKU TEVSIRINIDE OKU
Allah bizleri dogru yoldan ayirmasin.
Selamlar.
NOt. Mustafa Kemal gitti Franiz köpeklerin anayasasini kopyaladi TC ye. Bir sey yaptigida yoktur kendisi. Türkiyeyi o degil. Millet kurtardi !!!
|