Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 07.06.2004, 17:29
unknown

Standard iyide arkadasim bu yobazlar cinsi sapik

herseyi cinsiyete dökerler.. kendileri köylerde salvar altindan tassak karistirirlar ..kadinlarinida ezerler..yani bunlarin amaci din min degilki..sadece kadinlari ezmek..din bahane,,,
kuranda böyle ezme adi altinda ayet bulamadiklari icin..atalarinin müsrik dini yardimiyla hadis sünnet piskopatligi adiyla kadinlari yüzyillardir ezmislerdir...
ve ezerkende uydurmasyonlar yok efendim cahiliye devri kadinlari cok ezdi peygamber geldi hepsini kurtardi...
müsrikler kiz cocuklarini gömüyorlardi..kuran bunu elstiriyor..bu gün yine bu yobazlarin elinde olan kücük kizlar topraga gömülmüyormu....7 ysinda tekme tokatla basörtüsü takarlar..okula göndermezler sonra büyütür satarlar..kadini hor görürler..agabeeyi tokatlar babasi tokatlar evlenir kocasi tokatlar...sonrada koca dayagi yedin sen cennetliksin derler...birde bazi türbanli kizlar sadist olduklari icin efendim kocam babam degilmi din adina beni döverde severde der...lol
yani kiz cocuklarini gömdükleri gün diye kuranin bir sezlenisi vardir..malesef yüzyillardir kiz coczuklari halen diri diri gömülüyor..cünkü kuvvet seytanin torunlari bu müsriklerdeydi...ama artik degisti zaman..
hem ben sana diyorum sen ne kadar yazarsan yaz bunlar degismez o üyzden sei relaxed ))