Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 07.06.2004, 13:09
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard kardesim acik konusacaksin.

kardesim acik konusacaksin hic birini kabul etmiyorum diyeceksin.... Sunu sorayim hadislerin icinde kurani kerime uygun hic bir hadis görmedinmi ? Yani Kurana uyan hadisler görmedinmi ? Onlari bulabiliyorsan onlar sahih hadisdir iste.

Benim hadis dedigim sözler Peygamberin sözleridir. Sahih ile yalan hadis arasindaki ayrimi ben söyle yapiyorum. Sahih hadisler peygamber efendimizin gercekten söyledikleri, yalani ise peygamberimizin asla söylemedikleridir, onlar sadece yahudi, hiristiyan uydurmasidir. Sen hic ayrim yapmiyorsun. Ayrimda yapamazsin zaten diyorum. Niyemi ? Cünkü sen peygamberin sözlerini hic söylememis kabul ediyorsun. Kuranin sözünü peygamberin sözü olarak algiliyorsun. Kuran sözünün sahibi tek Allahtir bunu Peygamberimiz kendi kafasindan yorumlamamistir.

Sunu söyleyim yalan hadis diye ayrim yapmana gerek yok ben hepsini kabul etmiyorum de yeter. Icinde saglam olanlari var sayif olanlari var. Müslüman olman icin bunlari kabul etmen gerekmez. Ama Peygamberimizi bir MÜSLÜMAN örnegi alanlarada tas atman hos degil yani. Bunu belirtmek istiyorum hep ben ama benmi anlatamiyorum yoksa sizmi anlayamiyorsunuz onu bilmem.

Selamlar