Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 06.06.2004, 01:10
Benutzerbild von peren
peren peren ist offline
Neuer Benutzer

Standard sanirim bir yanlis anlasilma oldu

arkadasim, burda cok uzun zamandir yazanlardan biriyimdir, hic bir zaman ne dinin asirisini, ne Atatürk"ün, ne Ateistligin savunmasini yapmadim, keza ben sadece bir bireyim, benim kisisel inancimin veya kisisel Atatürkcülügüm benim makalelerime pek yansimaz, ben genelde mantik dogrultusunda izlenimlerimin sonuclarini nötür bir sekilde yazmaya calisiyorum (elimden geldigince). Beni eskiden bilenlerin cogu Ateist ve Atatürkcü olarak damgalamisti (damgalanma kelimesini bilincli kullaniyorum cünki burda bir cogu Atatürkü ya da ateistligi kücümser), insanlarin görüslerine pek saygi duyulmaz burda. Bakiyorum ayni hatayi sende yapiyorsun arkadasim, benim ne oldugumu yukaridaki yazidan anlamaya calismissin, yanlis olmus.
Yinede görüslerini saygiyla karsiliyorum ve bir cogununda dogru oldugu kanisindayim. Assagidaki bir yazimda sana "ironisch" destek veren bir makale biraktim, sanirim onuda yanlis anladin.
Olabilir, yazilarin enteresan.
Ne Atatürk ne de insanlarin inanclari konusunda agir elestiriler yapacak kadar insanlikdan cikmadim.
Saygilar