Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 06.06.2004, 00:55
unknown

Standard Ben sana anlatayim sekerim...

ama hatirladigim kadariyla pek anliyacagini sanmiyorum ya neyse...
bir din düsün bütün hukukunu israilyata yani kadin düsmanlarina dayandirmis.. bütün varligi sacma sapan masallar anlatip erkeklerin uckuruna göre dini düzenlemis..bir dün düsün erkege 70 kadin huri sözü verirken kadina 70 erkek verme sözünü acikca veremiyor...
bir din düsün o dinin peygamberi bu laflari söylemis olsun..
1-Hz,Muhammet diyorki,dünyadan ve kadınlardan sakının,Zira beni İsrailde ilk fitne kadın yüzünden çıkmıştır.
Riyazüs Salihin tercümesi.
Diyanet işleri başkanlıgı yayınları,Ankara,4.
baskı 1,105.

Benden sonra erkeklere kadınlardan daha zararlı,fitne ,ve fesat olarak,hiçbirşey bırakmadım.

Ubid 327,Usame İbni Zeydin anlattıgına dayalı
bu hadis için BKZ,
Sahihhi Buhari tecrit.2,267hadis no:1795

kadınları hayvandan aşağı gören bu atalardini tapınıcılarının kadınları kara çarşafa cuvala veya başörtüsü arkasında hayattan soyutlamalarının tek bir anlamı var..

güçsüz kadınları köle oalarak kullanmak.
""kadınlar olmasaydı,hakkıyla allaha ibadet edilecekti.
(allame menavi, feyzul kadir şerhu camius-sagir, c.5, s.343 beyrut,ty.)

"""kadınlarınıza yazıyı öğretmeyiniz ve onları yüksek yerlerde oturtmayınız"""
(zehebi,mizanul-i"tidal fi nakdir- rical,c.1 s.419-420,mısır,1382)

""" nasılki allahü teala kadınları geriye atmışşa, sizde kadınları geriye atınız..""

(aliyyül kar"i, el- esrarul-merfua fi"l ehbaril- mevdua s.111beyrut; imamı merginani, el hidaye, c.1 s.56, mısır 1965)

kadinlar yeryüzünde seytanin gölgesidir.!
(buhari- kadin 543- tirmizi)
"Kadının dini ve aklı yarımdır", "Kadınların arasından iyi bir kadını bulmak, kargaların arasından alaca bir karga bulmaya benzer", "Namaz kılan birinin önünden eşek, kara köpek ve kadın geçerse namazı bozulur", "Evlilik, kadın için bir çeşit köleliktir", "Allah"tan başkasına secde edilmesi helal olsaydı, ilk önce kadının kocasına secde etmesi gerekirdi", "Cehennem halkı bana gösterildi; çoğunluğu kadın idi", "Kocanın vucudu irin ile kaplı dahi olsa ve karısı onu yalasa yine de kocasının hakkını yerine getiremez", "Kadın hayızlı iken namaz kılamaz, oruç tutamaz, Kuran okuyamaz."

evet düsün simdi bu hadisleri okudukdan sonra benim bile canim türban takip köseye cekilmek geliyor icimden..alimallah karsi gelirsem peygambere karsi gelmis olup satanist olabilirim ..degilmi ???

baska ne anlatmami istersin ? türban istermisin ?