hez zaman
söylerdim sana Elazizsporla aramda dinde görüs farkliligi yok diye, ben onun uslübuna kiziyorum, müsrik gibi diger assalayici sözlere.....
Plan falanda kurdugumuz dogru degil, apacik söylüyorum, Hadis din degildir, Türban Erbakan ideolojisidir, bas örtüsüde Kurana yapilan en büyük iftiradir..... bunu anlamayacak bir sey yokki....
Seninle uzun zaman Sahih Hadis ve detaylari hususunda sohbet ettik ve ben sana Hadislerin sahih olmayacagini vurgulamaya calistim. Kuaranin tefsir cizgisinde olmaya Peygamber aciklamalari dinden olamaz...... bu o kadar acikki.... anlasilmayacak hic bir tarafi yok.
Ben Kurani tanirim ve Kuran kadinlara esitligi sagliyor, evet bez parcasidir cünkü din degildir, ama eger sen Erbakan Türbanina ve bas örtüsüne din dersen, yollarimiz tamamen ayrilir, cünkü bende Kuranda yerini göster derim.....
Kuran kadinlara azap icin degil tüm insanlara rahmet icin gelmistir.... Ahzap suresi 59 Ayetine bas örtüyü dayatmak Kurana düpedüz hakarettir..... bunu sende biliyorsun...
Neden farkli düsüncelerim seni rahatsiz ediyor, evvela ortak yönlerimiz daha cok, sohbetlerde ortak yönlerden yola cikar...
|