evet böyle ...
Hah soyle acik konusta gercek yüzünü görelim Eniskaya,
Hep üstü kapali atiflarda bulunuyordun. Türbana bez parcisi diyipte dalga vari bahsetmenden belli senin ne kadar samimi bir müslüman oludugun. Erbakana laf atman beni rahatsiz etmiyor ben erbakanci filanda degilim. Kapanmayi Erbakan emretmedi. Onu emreden Allahu Teala dir. Senin düsüncelerin Elazizin aynisi oldugu ortaya cikti. Yani Elazizin Gästebuchunda gizli gizli planlar kurdugunuz dogruydu. Biriniz efendilikle birinizde hardcore olarak deneyecekti müslümanlarin kafalarini karistirmayi.
Asil böylelerinden korkmaya gerek yok. Kuranni kendi nefsine göre yorumlayanlardan korkacak kizlarimiz. Kizlarimiz barlarda discolarda alman erkeklerle kivirtirken biz burada erbakandan korun diyoruz. Asil o pislik yerle itenlerden korksun kizlarimiz.
Bende okuyan bir insanim yaninkda bende diplomami alacagim bu beni degistirecekmi? Ben aydin kisilerin aralarina katildim diye o ahlaksizlarin düsüncelerinimi paylasacagim. O aydin dedigin kisiler kizlarini karilarini pit pazarindaki gibi balolarda pazarliyorlar. Millete yemek sunuyormus gibi sunuyor.
Türbana senin de laf atmaya hakkin yok su edepsiz Elazizinde laf atmaya hakki yok. Asil sizler dine bu sekilde davranmakla cok zarariniz var.
Allah dogru düsünen müslümanlardan eylesin hepimizi
Selamlar.
Not. Hep böyle acik konusta bilelim nasil düsündügünü. Iki yüzlülük yapma !!
|