Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 05.06.2004, 16:48
eniskaya

Standard KIZLARIMIZ DIKKAT ETSINLER

Yer yüzünün en tehlikeli adamlari, dini bilmeyipte din adina yorum yapan adamlaridir, kendi ideolojilarini dayatmak icin Allahin adni Peygamberin adini kullanip kurani pisletirler

Sevgili arkadaslar, Kurana dönüs calismalarini engellemeye calisan, kendilerine muhafazakar diyen, Kurana degilde Atatlarinin dinine tapan TC büyük bir kitle var.

Bunlar Kuran yerine Hadis’i hikayeler Rivayeti laga lugalar anlatirlar, kizlarinin baslarina bez parcasi takarlar, karilarini on adim geriden yürütürler, onlari meslek egitimlerinden uzak tutarlar, onlari yüzme derslerinden uzak tutarlar.
Bu gibi insanlar karilarinida daima döverler, evlerinde kendilerini Ilahlastirirlar, kadinina sadece himetci gözüyle bakip, istedigi zamanda kadini yataga sürüklerler.

Bunlari en azindan dedelerimizin tümü yapmistir, kimse baska bir sey diyemez, elbet istisnalar var, ama istisnalar gaydeyi bozmaz.

Türban Hikayesini devletimize Iranlilarin siddet dini calismalari altinda, devletimize Erbakan sokmustur, kendisini Ilahlastirmaya kalkan son yillarin en büyük din düsmani bir seytandir.
Eger yanlissam Allah onun bütün günahlarini bana versin, eger hakliysam vede sonsuza kadar hakliyim, dünyadaki bütün günahlari ona versin….!!!
Bir belgeselde, abdest alirken, ellerini iki kisi tutmus, ayaklarinida baskasina yikattiriyordu, bu bir gercek, hasta falanda degildi,……….. tek amac desinlerki ne Müslüman ama…
Simdi bu müslümanlikmi

Müslümanlik aydin kisilerin isidir, bir cocuk müslüman olamaz, cünkü o bir cocuktur, okuyacak büyüyecek, devlete millete saygi duymasini bilecekki, dini anlayabilsin.
Eger genis bir yelpazesi yoksa dini asla algilayamaz ve din yobazlarini esiri olur.

Yer yüzünün en tehlikeli adamlari, Ilahiyatci omayan kendilerine Haci Hoca süsü veren adamlaridir, kendi ideolojilarini dayatmak icin Allahin adini Peygamberin adini kullanip kurani pisletirler…..

Aklini calistiramayan bir insanin dine ihtiyaci yoktur, cünkü o cahildir, o dinin disinda kalir….

Din cocuk oyuncagi degildir, kadinlari bez parcasiyla, kuranda kesinkes olmadigi halde, ikinci sinif insan kiligina sokmak degildir.

Genc kizlarimizi buradan uyariyorum, bir coklarinin akibetini ben cok cok yakindan sahit oldum.
Türkiyeden yakisikli din yobazlariyla evlenip onlari Almanyaya aliyorlar ve onlarin siddetlerine magruz kaliyorlar. Yüreklerinde tek Almanya sevdasi olan bu gibi Import Insanlarin hemen hemen tümü karilarina siddet ve baski uyguluyor.

O yüzden Türkiyeden karaborsadan evlenme olayina dikkat……..

Buradaki erkeklerinde bir cogu Türkiyeden evleniyor, Türkiyeden gelen kiz daha kolay ezilir baski altina alinirda onadan, istedigimi daha kolay yaptiririm, cünkü akilli kadin onlarin sistemine uymaz, kendi ayaklari üzerinde durmasini bilir..

Kizlarimiza son tavsiyem su olacaktir, karaborsa görüs usulü evliliklerde uzak durun, bir kisiyi tamamiyle tanimadan evlenmeyin….. sonu hicte hayirli olmayabilir…. Din adina basiniza bez parcalri takmaya kalkarlar.

Oysa din sunu söylüyor

Ahzap suresi 59:
Ey Peygamber! Eşlerine, kızlarına ve müminlerin kadınlarına söyle, dış giysilerini üzerlerine alsınlar. Bu, onların tanınmaları ve incitilmemeleri için çok daha uygun bir yoldur. Allah Gafûr"dur, Rahîm"dir.

Ben Almanyada karisiyla bizim eve gelen Ithal bir azmanin, karisiylada tokalastigim icin karisini eve gidince döydügünü biliyorum.
Benim evime geldin bende sana hos geldin deyip tokalastim, bunun dinle ne alakasi var bunun medeniyetle alakasi var…….

Medeniyeti anlamayan bir kisi zaten müslüman olmasi mümkün degildir……..

Sizlerinde görüslerinizi rica edecegim

Selamlar
Enis