cevep: to Müsrik ?!?
Önce sen benim sorularima cevap ver ! Isine gelenlere cevap veriyorsun dimi ! Allaha inanlara müsrik deme. Sende Allaha inaniyorum diyorsun bize göre yanlislarin varsa bile biz sana müsrik demiyoruz. Seviyeleri konus. Kurandaki Ahlak hakkindaki Ayetleri oku. Sen onlari tatbik etmedigin müttetce mümin olamazsin. Hakaretlerle dolu yazilarina bak neyi yanlis yapiyorum diye sor kendine. Bunlar niye bana kiziyor neyime kiziyor diye sor bakalim. Allaha inanma ve Kurani Kerimde inanmana bir sey diyen yok zaten burada bizde Allaha ve Kurana iman ediyoruz.
----Fetih Suresinden 9-10 ayetler----
Ki Allah"a ve Resulüne inanasınız O"nun dinini destekleyesiniz. O"na saygı gösteresiniz ve sabah akşam O"nu tesbih edip şanını yüceltesiniz.
Sana biat edenler, Allah"a biat etmektedirler. Allah"ın eli, onların ellerinin üzerindedir. Kim ahdini bozarsa, kendi aleyhine bozmuş olur. Ve kim Allah"a verdiği sözü tutarsa Allah ona büyük bir mükafat verecektir.
-------------------------------
Peygamberimize saygi gösterin diyor Allah. Sen ise ona saygi ve sevgi ile yaklasanlari Muhammedperestlikle sucluyorsun. Ona o da bir inandi öldü gitti diyipte onu asaliyorsun. Bu yaptigin Müslüman ahlakina nasil uyuyor ?
-----Alinti Ahzab suresi 56-57 ayetler -----
"Şüphesiz Allah ve melekleri Peygamberi överler Ey inananlar! siz de O"nu övün, O"na salat ve selam getirin."
`Allah"ı ve Peygamberini inciltenlere, Allah, dünyada da ahirette de lanet eder; onlar için alçaltıcı bir azab hazırlamıştır."
--------------------------------------------
Bu Ayetlerede karsi geliyorsun sen. Muhammed(as.) yazilarinda hic salat ve selam getirdigini görmedim. Övdügünüde görmedim. Peygamberlere karsi saygisizlik yapiyorsun usbubunla.
Selamlar
Not. Sen kendini düzelt ilk önce ondan sonra Hadislerle ugrasmaya basla Muhammedi saymayan zaten onun sözlerini saymaz.
|