Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 01.06.2004, 00:29
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Müsrik ?!?

Müsrik lafini iyade ediyorum sana ElazizSpor. Ben senin düsüncelerine saygi duydugum. Hatta ayni düsünüyorum sadece senin gibilerin Allahin Elcilerine laf uzatmani hazmedemiyorum. Tamam Kurani Kerimdir referansimiz. Imanin sartlarindan biri olan *Peygamberlere iman* konusunda cok sayifsin sen. Hatta Peygamberleri asaliyorsun. Bana istedigini söyle ama Allahin peygamberlerine ve kitaplarina laf uzatma. Ne yazikki cok hakaretli konusuyorsun. Bundanda hic utanc duymuyorsun. Bizleri Muhammedperest olarak sucluyorsun. Peygamberimiz yalanci olsaydi zaten Peygamber olmazdi. Onun icin sahih hadislere niye karsisin ?? Sen beni anlayamazsin sen bir arkadasin dedigi gibi 19cu felsefesindensin. Dogru yolda olsan bile su küfür kokan agzinla islama isinanlari bile kacirirsin sen. Müslümanlik sevgi dinidir. Sende ise Peygamberlere karsi nefret var. Tabiiki Peygamberleri sevenleride sevmezsin sen. Bizleri Peygamberleri seviyor diye sevmiyorsun sen. Peygamberlere meydan okuyan sen Ahiret gününde nasil bakacan baklim Peygamberlerin yüzlerine ? Yüzün kizarmiyacakmi? Kurtul artik nefretten ve Allahi ve peygamberlerini sev.