yargic degilsin dogruda.....
bunu kendinde biliyorsun sanirim...ama bu yazdilarin ne anlama geliyor o zaman....sen athenaya türklükten cikmis nasil diyebilirsin herkez kendisi icin bilir sen onlarin icini nerden bileceksin...soruyorum sana
>türkiye`yi temsil eden kisiler türklügün özünden kopmus, baskalarina benzemeyi hayat felsefesi edinmis "palyancolar"...
palyancolar???buda gereksiz bir kelime neyse....kullanmis özürün olarak kabul ediyorum...:-)
>söyledikleri sarkidan kendileri bile anlam cikartamiyorlar
bence buda yanlis tabii anlam cikartiyor yoksa öyle güzel söyliyemez...önce ispatlaman lazim bunu...bence....
>miss sertap erener iki söz ingilizce ögrenmis, etrafda dolanip "how are you" diyor duruyor...
ögrenmis ingilizceyi niye hor görüyorsun caba göstermis ben bu kismina bagildim cok hosuma gitti....gururlandirdi :-)) cok abartiya kacti bu gururlandirmassa begendim bu hareketini.....ok karistirmisim söylememissin her ingilizce konusan gavur oluyor sorry ama....ve dogru bir ama var.....
sey athenayi türklükten cikmis demistin bende bunu kastetmistim hani her dövme yapan gavurmu oldu diyecektim neyse....
fikir ve ilim adamlarina ihtiyaci var.
haklisin ama eurovisionla ne ahlaka orasini anlamadim....
vay halimize vay
halimize :-)) buda yanlis üstüne almissin..ne var halimizde....
yazdiklarim bazilarini rahatsiz edecektir muhakkak, ama bunlarin söylenmesi gerekiyor...
yok rahatsiz filan etmiyor beni yazdiklarin sadece söylenmesi lazim diye düsündüm aman seni hic bir derecede yargilamak istemem....
saygilarimla bende saygilarimla...:-)
her yazdigna cevap vermedim orada hak veriyorum sana.....:-))
|