Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 21.05.2004, 11:43
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard slm

Ben almanyanin su anki demokrasini diyorum. Eskideki yönetimler zaten demokrasiyle alakasi yotur ki. Diktatörlük idi Hitlerin yaptigi. Hayran degilim tabiiki sadece demokrati ülkelerin arasinda en demokratik sistem diyorum. Sistem ile Halk farklar olabilir. Anlatamiyorum galiba.

800 sene ayakta kalabilen Osmanli devletin cöküs dönemindeki Padisahlardan bahsediyorsun galiba. Bu son yillaridir. 800 senelik Osmanliyi iki üc padisahin kötülüyle yargilama. Osmanli cok adaletli bir ülke idi. Bakin rüsvet nasil isliyor. Ben mesela Eceviti sevmiyorum. Bu benim sahsi görüsüm. Ecevit basbakan diye ben Türkiyemizden nefretmi edecem ?? O zamanki pasalar milletin parasini sömüyor derken bizim Memurlarimizi Polisiyle filan hic düsünmüyormusun ? Onlar rüsvet almiyorlarmi ? Ben bütün memurlar kötüdür diyebilirmiyim. Tabiiki diyemem icerinde iyileri namuslulari da var muhakkak.

Ben Elazizspor kardesimizi zaten kale almiyorumki zaten. Sacma sapan kendi kafasina mantigina nefsine uygun yorumlar getirmek istiyor.

Saygilar selamlar.

Not. Benim gibi düsünenlere yobaz, dangalak, filan diyene ciddiye alma diyorsun. Tabiiki ciddiye almam ama böyle kelimeleri kullanmasi rahatsizlik veriyor. Bu Forumun galiba Moderatörleri yok. Yoksa böyle rahatsizliklarda olmazdi.