Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 12.05.2004, 17:25
unknown

Standard HANGi YOBAZ kafani karistirmis bilmiyoru

ama islam gelatin yemeyip eti bilemne ne edip basina cuval gecirip ondan bundan kacarak sacma sapan kuranda olmayan allahin emretmedigi seylri dinmis gibi algilayarak detaylar icinde bogulmak degildir..!!!!!!!
önce alevi anana babana güzel bir tessekür etki seni bazi yobaz aileler gibi beynini yikamamislar...
jelatin yemeye gelince ben gummibärchen kilo kilo yyiyorum ve hicde günah oldugunu sanmiyorum.. yemiyenlerin ise dünyadan kuranda haberio olmayan sacma sapan insanlar oldugunu düsünoyrum.. cünkü o kadar detaya inersen kullandigin ilaclarda domuz yedigin mantarda domuz moku ictigin suda bile domuz urini olabilir..cünkü domuzda bu dünyada yasiyan bir heyvan.. kuranda ise sadece domuzun yani hinzirin etinin yenilmemesi mundar olmus etin yenilmemeisin ve kanin icilmemesi yasagi vardir..yani domuzun kafasini oksarsan abdestin bozulmaz zinayada girmez domuzun bilmem ne artik ürününü kullandigin bir kokuda koklarssan kafir olmazsin korkma !!!!
bu tatoolar bilemem domuzlar bilmem jelatinleri gecelim..cok sacma seyler bunlar yahudilerin yaptigi seylerdir..yahudileri yahudi olmasi bu detaylar yüzünden atmasyon kurallar cikarmalarindandir..tabi bizim yobazlarda yahudi gibi olmayi cok sevdikleri icin onlardan almislar bu sacmaliklari!!!

önce kuranin islamin ne oldugunu kavra..
kuran monoteistligi emreder ..ali muhammed ebubekir felan filan diye bir kisiye dolayli dolaysiz allahin yanina oturtulup sirk kosulmasini ibadetlerinde allahdan baskasini anmasini red eder...
merakliysan sadece kurani okumakla basa...sakin müslümanligi bir sakalli hocanin guzligine girme olarak düsünme
allah yanliz allaha teslim olmayi emreder..her gördügün sakalliya degil!!!!
bunu anliyabiliyorsan reden wir dann weiter,...