Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 10.05.2004, 22:27
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Yobazlik !?!

merhaba,

@ ElazizSpor
Sana bir kac yazi yazdim, galiba okumadin.
Yobazligin tarifini yap bana. Ve Yobaz olmayini tarif et bakalim bana. Sen kendin islama uyamadigin icin, islami kendine uydurmaya basliyorsun. Zaten senin gibi fisiriklar cok demis bunu ama hep fisirik kalmislar. Hadislere inanmayan bir insan nasil olabilirde ben samimi bir müslümanim der ?? Ha söyle dese: "Su su hadislerin kaynagi belli degil veya kaynagi güclü degil." dese, tamam bu onun kendi saysi degerlendirmesi derim. Ama sen tüm Hadisi serifleri inkar ediyorsun. Ve gereken ne oldugunu yazmissin bir kac yazinda: *Allah zaten Kurani kerimide yazmis herseyi peygamberde kimmis. Allah unutmaz ya demissin önemli olsa Kuranda gecer diyorsun.* Bu tamamen saptirma. Kafalari karistirmak icin egitimmi aldin sen. Öyle seyler yaziyorsunki basit insanlari kafir etmek kabiliyeti var sende. Sen masonmusun ?? O sordugun sorulari evaplandirmak icin Alim olunmasi gerekmiyor.
Cyber*ex dedigin sey günahdir sinanin her türlüsü günahtir göz sinasi, kulak sinasi ...
Chat konusuna gelince. Chati nasil kullanirsan o sekilde günahtir veya yararlidir. Kadinlarla telefonda konusmasi abdest bozmuyor, sadece vucuttan irin, kan, sidik filan filan cikarsa abdest bozulur. Handyide sen kullan. Television seyretmek günah degildir ama *orno bakarsan günahtir tabiiki. Ormanda büyük abdestini yapmasi günah degildir. Ama yaptigin zaman üzerini örtmeyi unutma yoksa ardindan sövenler cok olur. Abdest alirken sen poponda gezinbiyorsun galiba. Abdest aliyormusunda soruyorsun sen bunu ? Sen Hadisleri kabul etmedigine göre sen ne Güsül abdesti alrisin ne de Vakit Abdesti alirsin.

@ alle
Simdi siz karar verin 5 vakit namazinda orucunda olan birisimi yobaz. Yoksa böyle sacma sapan sorularla kendilerine göre kafa karistirma cabasinda olan kisilermi YOBAZ. Karar sizin.

Selamlar ...