Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 10.05.2004, 11:16
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

merhaba.

@ Montcuk
Tam dogru isabet. Soruyu cok güzel sormussun ama yanlis yerde sormussun.

@ ElazizSpor
Sen onun bunun hocalarina laf atipta kendini aklamaya calisma. Alimlere
laf uzatma. Bazi seyler sadece mantikla cözülemez. Akilla cözeceksin.
Mantikla hareket eden cogu insan yanlis yolda yorüyor.Kisa bir misal mantigin ne oldugu hakkinda:
Eskiden insanlar ayni bu ElazizSpor gibi mantigina göre hareket ediyorlarmis
Dünya yuvarlak olmaz diye uydurmuslar ve bu onlarin mantigina uyuyordu. Ne yazikki bu gibi düsünenleri bilim yani akilli olanlar cürüttü.
Herhangi bir yerine dövdürme yaptin galiba sen!

@ tecavuezcioskun
Sen bu Forumun an asalanacak ve en serefsiz insani oldugun yazilarindan belli. Sen ne yüzle buraya o kisitli aklinla yorum getirebiliyorsun. Bacak arasindan baska bir sey düsünmedigin Nickinden belli. Böyle olupta nasil cavap veriyorsun.

@ alle
Dövdürme yatirmasi günah degil! Bu dogru yani aci verdiginden dolayi günah degil. Güsül abestin kabulu olmadigindan dolayi iyi degil dövdürme yaptirmasi. Ama zaten cünüb dolasanlarin yaptirmasinda bir sakinca görmüyorum. Öylede cünüb böylede. Kuranda dövdürme hakkinda hic bir ayet gecemez orada bizim mantikli düsünen arkadaslar hakli. Cünkü o zamanlari dövdürmemi vardi. Ama güsülün farzlari mevcuttur. Gusule aykiri oluyor *TATU* yapirmasi.

Selamlar...

NOT. Bana haci hoca diyecek olan arkadaslar yani dalgaya vuracak olanlar ben sadece siradan bir müslümanim ve bilmesi gerekenleri bilen bir müslümanim. Seyi elinde gezen müslümanlardan degilim ...