Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 06.05.2004, 13:01
airdem

Standard Agzindan bal akiyor valla! :)

Helal sana, Fenerli olarak görüsünü dile getirdigin icin. Cogu kisi bu gercekleri bile bile susuyor.

Serdar Bilgilinin tek hatasi son karari bence.
Küfürcülerden dolayi alinmis bir karar diyor. Eh o zaman her küfür edildiginde geri adim mi atilmasi lazim?!

Senin dedigin gibi. Her an kötü bir dönem gecirebilir bir takim, en iyisi olsa bile.
Neden mi en iyisi diyorum? Fener macindan sonra Aykut Kocamanin demeci buydu, ondan yaziyorum.

Senin örneklerine birtanede ben ekleyeyim: Real Madrid. Adamlar kac puan öndeyken simdi birden 4 puan geriye düstüler. Kime karsi?! Valenciaya.

Bizim ibne medya ne demisti zamaninda?! Besiktas bu takimi cok büyülttü gözünde, onun icin elendi. Ne kadarda sacma yazarlarimiz var, anlamiyorum.

Chelsea örnegide cabasi. Adamlari bir bucuk sezondur kendi sahalarinda yenen ilk takim bizdik. Monaco deplasmani harici her deplasmani kazanmis bir takim. Besiktasi Schalkede yenmisde, yok efendim, Besiktas defans oynamisda. Acaba Prag ve Lazio berabere kalsaydilar ne yazacaklardi tur gelince.

Her neyse, gecmiste kalmis olaylar.

Simdi ileriye bakmak lazim. Uefada yine iyi bir sezon gecirebilmemiz icin su yönetim isini her an önce bitirmek lazim. 3 hafta kaldi.

Umarim Demirören kazanir. En azindan Bilgiliyle beraber calismisti. Besiktas sampiyon oldugunda tek onda sevinc gözyaslari görmüstüm. Der wirds scho richten!