Besiktas cok professionel calisan bir takim bunu herkez biliyor,bilmeyenlerde futbol"dan anlamazlar zaten.
Bence Serdar Bilgili cok disziplinli ve profesionelce calisiyor.
Gercek bu degilmi? Yani birkac cok zor oyuncular var ve vardi Besiktas"da yillarda.
Kötü oyuncular olduklarini demiyorum,cünkü degiller ama karakter yöneminden zor oyuncular.
Örnek olarak Sergen.1 Mac "Weltklasse" oynar 3 mac konusur.
Ilhan (satildi ama) oda zor oyuncuydu,takim ile daha cok oynamaliydi.
Bir kac daha örnekler var,sende bilirsin.
Düsün siz gecen yil Sampiyon ve uefa finallerde ceyrek finallerde oynayan takimdiniz !!!
Ve bu sene az kala Dev liginde 2.Tur atliyordunuz.Sansizlik yöneminden atliyamadiniz.Chelsea"nin nasil zor takim oldugunuda herkes biliyor.Adamlar maci dün (monaco"ya karsi) zaten kaybetmisti 60 dakikada,ama yinede galip icin son dakikaya kadar oynadilar,ve git sen yen onlari kendi evinde,sana karsi rövansi almiyacaklarmi sanediyorsun? (Schalke"de)
Belkin hatirlarsin bir kac yil evel.galatasaray ve sturm graz"i karsilamisti.Mac berabere biterken ve gs az kalsa kendi evinde yenilirken,herkez öbür maca bakmisti (Rangers - Monaco) macina.O macin beraber bitmesi gs icin ceyrek finali hediye etti.
Demek istiyorumki bu futbol"da sans"ada ihtiyacin var.Bunsuzzor olur kazanmak.
Besiktas gecen ve bu sene 3 defa bu sanssizligin nedeniyle ceyrek final ve 1.Tur"larda ellendi.(lazio,gencler,prag)
Vallahi ben Fenerbahce"li olarak.Cok ama cok sevinirim Fener 1.Tur atlasin.Hayir eski yillarin basarsizligindan degil,adim adim iyi yere gelmesi icin.
Kupasiz bile olsun.
Yildirim döneminde Fenerbahce avrupada en kötü dönemini görmüstü.O zaman Denizliyi kovalamislardi.Zaten ozaman cok yanlis bisey"di bu bence.
Futbol"da coook örnekler var.Madrid"in del bosque"nin kovalanmasi,veya Heynckes"in Bayern"den...
hemen istifa diye bagirip bi bok getirmez..
adim adim ilerlemeli ve bir kac defa sans"a da ihtiyacin var

)
yoksa milli takimimizin veya cim bom"un zaferleri bile hic gerceklesmezdi...
hoscakal