Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 02.05.2004, 22:10
unknown

Standard baldir= bacak demektir bizde, ama sen

bilmezsin

üzerine alinmana gerek yok ...
-------
üzerime alinmadin hanimefendi, ama benim cok deger verdigim kapali insanlar var.Bu insanlar senin gibi fesat, kiskanc ve kendini begenmis insanlara karsi durmadan kendilerini savunmalari gerekiyor.Kapali olmak kolaymi sence?Belki bazilari ancak okadar kapana biliyor.Belki herkes herseyi yüzde yüz yapamiyor. Sen dört dörtlük insanmisin? Belki onlarida senin veya benim acik gezmem rahatsiz ediyor, ama onlar kalkip alay ediyormu? Senin gibi zihniyete sahip olan insanlar önyargiyi ve kini besliyor.

ayrica cok fazla duygusal davraniyorsun ve bu metnin icerigini anlamis degilsin !
-----------------------
Benim neyi anladigimi ve ya neyi anlamadigimi birak da kendim karar vereyim.

Burda kimse kimseyi elestirmiyor - yanlizca bazi gercekleri dile getirip tartismak istiyor !
-------
Seninki resmen karalama politikasi ve baska birsey degil. Kusura bakma ama, seninde yazis tarzini gördüm. Agzi bozuk birisin, bu yüzden yazdiklarin beni fazla sok etmiyor )

Ben *baldiri* acik bile gezsem bu kadar göze batmam - ve kapanmanin amacini müslüm oldugunu göstermek degil göze batmamak ve korunmak amacli olduguna inaniyorum (cünkü öyle yazili)
-----------
Banane senin inandigindan. Sen inaniyorsun diye, dogrumu oluyor? Sen kimsinki baskalarinin hakkinda yorumda bulunabiliyorsun, hele hele dini konuda? Öyle bir zamanda yasiyoruzki , muhakkak birinin gözüne sende batarsin. Sapik bol nasil olsa .

Konu kalbini bozanlar - ve onlar kendilerini zaten elyazisiyla ele veriyor !
-----------
Sendemi yoksa su kalbim deyip yan yatan cinsdenmisin`? Ne de kolay yaptiniz müslümanligi. Oh benim kalbim temiz de ve siyir pacayi.
Aciyorum senin gibi insanlara.