psycho uzbay
Simdi iyi dinle tatlim, sen kendini kim saniyorsun? Bayanlar zaten senin gibi geri zekalilar yüzünden bosaniyorlar. Senin gibileri tatli dilden ne anlar? Seni gibileri ancak sopaylan laf dinletirler dimi? Saygidan degil.. senin gibileri korkutup kadinlari susturup oturturlar. Nedenmi? Cünkü bayanlarin senin gibi ayilara karsi gücü yetmiyorda ondan. Bayadir senin sacma sapan yazilarini okuyorum, bugüne dek susdum, ama yeter be! Sen kim oluyorsunda, millete dogru yolu göstermeye kalkiyorsun? Peygambermisin, evliyamisin? (Tövbe tövbe). Bana bak, sen bence git bir psikologa söyle güzel bir tedavi ol. Senin gibileri yüzünden zaten islamin ve türklerin arkasindan konusuyorlar. Senin gibi bilgisiz ve tecrübesizlerin yüzünden. Birseyleri dile getirmeden evvel git oku. Bütün millet seninle ugrasmiyor fistik. Senin aptalligin hepimizin canini yakiyorda ondan sana karsi geliyorlar. Asil seviyesiz biri varsa oda sensin. Senin gibi psikopatlarla ugrasmaya degmez. Son söz sende kalir, cünkü bir lafin altinda kalamazsin. Iyi yazmalar tatlim. Allah akil dagitirken allah bilir kimlerin pesinden kosuyordun, hangi fanatigin sözünü dinliyordun. Yazik.. yazik... Allah yardimcin olsun, sana akil, fikir, mantik versin! Ve insallah bunlara ermeden evvel, zavalli bir kizcagizin basini yakmassin.
|