Hisse Senedi almayanlara fırsat
Degerli renkdaslarım,
Hatta artık degerli ortaklarım!
Eminim hepiniz benim gibi, basvurduktan sonra kendisine istedigi kadar hisse verilemeyenlerdensiniz.
Elinde hissesi olsun ya da olmasın, tüm renkdaslara duyurum:
Cuma rize maci oncesinde son islem gunu.
Artik piyasada ilk gunlerdeki asiri talep de sona erdi.
Ben derim ki:
Yarin pasa pasa yatirim sirketinize, ya da Bankaniza talimat verin. mevcut fiyatlardan asgari bir lot alim yapin. 10.500"den alanlarin ortalamalari biraz yukselecek ama... Olsun.... Bu fiyatlardan son alma sansiniz...
Ben bugun ilk halka arzda aldigim kadar hisse daha aldim. Ortalamam 12.000"in ustune cikti ama onemli degil... Yine de alacagim yarin bir miktar daha...
Gelecegi parlak hisselerin... Daha borsa boga piyasasina donecek onumuzdeki gunlerde... Siz o zaman gorun hisseleri...
Tavsiyem, karinca kararinca ufak ufak tirtiklayin. Ilk cikisinda da satmayin. Pisman olmazsiniz
Almanya"da subesi bulunan herhangi bir Turk Banka / yatirim subesine gideceksiniz.
Yatirim hesabi actiracaksiniz. Para yatiracaksiniz. Yatirdiginiz para kadarlik hisse senedini, seans satlerindeyseniz hemen, yoksa ilk islem seansinda alacaksiniz.
Son fiyatlarla asgari 14.100.000 TL lik yatirim yapmak durumundasiniz. Onu acik, azami istediginiz kadar... isterseniz 14.100.000.000 TL"lik de alim yapabilirsiniz.
Sonra da FENERBAHCE me ortak olacaksiniz.
Arkadaslar Fenerbahçe hissemiz ikinci seanta tavan olarak günü %22"lik artışla günün en fazla cıkan hissesi olarak 12800 fiyattan kapattı.Piyasa değerimiz 240 milyon$.rizeyi hafta sonu yenersek pazartesi bu gazla bi dahaki tavanı olan 14100 kapıyabiliriz)Bu arada Beşiktas günü %15.83 Galatasaray %19.87 eksi kapatarak yatırımcısına en cok para kaybettiren hisse senedi oldular.Borsadan son bilgileri aktardım..
Pierre Van Hooijdonk /Netherlands Striker ve borsaci :-)
|