Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 31.03.2004, 09:52
Benutzerbild von haydut007
haydut007 haydut007 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Sana birsey söyliyeyim...

Bu tür sorular herzaman gelir ve herzaman gelicektir... bur sorular neye benzer biliyormusun ??? Hani her ramazanda sorarlar ya... Sakiz cignersem, Dislerimi fircalarsam orucum bozulurmu diye aynen o sorulara benzer.

Sana karsi bir kastim yok ama lütfen birsey yazmadan önce biraz düsünelim.

Burda önemli olan nedir, biliyormusun ???

Önemli olan bir Müslümana yakisani yapmaktir, ben bir türk olarak ogluma yada kizima hicbir zaman alman bir isim takmam cünkü yakismaz, ve bir inancli müslüman olarak oglumun ismini Doruk yada Tan koymam cünkü yakistirmiyorum ... ( nedenini baska zaman yazarim )

Bir Insanin öyle bir isme sahip olmadigi zaman inanci mi azalir yada dininden mi kopar, hayir kopmaz, birsey olmaz ama buna benzer seyler inancsizliga bir adimdir, nasil Sigara herseyin basi ise, uyusturcu bagimliligina ilk adimsa o da ona benzer birseydir.

Biz Insanlar cevremize cok kolay takiliyoruz ve onlara benzemeye calisiyoruz halbuki bizim yapmamiz gereken kendimizi, bizim kisilgimizi korumaktir... ancak ozaman Ismimizin anlami kalmaz ve ne tür isim tasirsak tasiyalim cünkü bize etkise olmaz, bizi yani kisiligimiz degistermez.

Tekrar söylüyorum...

NERDEN GELDIGIMIZI VE NEREYE GIDECEGIMIZI IYI HATIRLIYALIM !!!

Saygilar ve hürmetler...

Fatih