Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 27.03.2004, 17:43
unknown

Standard kusuruma bakmayin cok sinirliyim :-(

Ben bu işi gitti yere kadar kovalamak gerektiğine inanıyorum..
Bu takıma dünyanın yıldızlarıgeliyor, kredisi 100 binler olan topçular geliyor Ortega, p.v.h bunlar bu şımarıklığı kendinde görmedi..

Maç varken açmadım bu beitragi ancak yazmadan edemeyeceğim..Thomas için italyadan inter, milan, juventus gibi takımlardan teklifler aldığı haberleri dolanıyor 1 hafta 10 gündür..Aklıma bile getirmek istemiyorum bu hareketlerle ayrılığı kolaylaştırmak istediğini..

Kim olurda olsun, Fenerbahçe forması yere ATILAMAZ!!

Boşuna Kadıköy Mabet Fenerbahçe ibadet demiyorum..

İbreti alem olacak ceza verilsin bu futbolcuya...

isterim, isteyeceğim...
bana spor adamı muhabbeti yapmayın, bu işin daumla thomas arasına bırakılınca gördükki forma atıyor adam hocasının önüne, demekki noluyormuş? şımarılıyormuş..

topik varmışta gerek yokmuşta, varsa birleştirilir, uzatmayın, yukardaki topikte "aman yapmamalıydı" "yanlış hareket kınıyorum" gibi ne idüğü belirsiz tepkiler var..

Fenerbahçe dindir kardeşim, gri yoktur tavır koyacaksın, kıvırmadan fikrini söyleyeceksin, ya olayı kabullenip susacan yada tepkini verecen.."hoş değil" demekle olmaz bu işler..

aman aralarında halletsinler, aman sinirden oldu bilmemne?
lam kimler delirmiyor, neler oluyor, kaç senedir bu takımda ne maçlar oldu, ne sinirler ne hırslı oyuncular gördük..

O formayı yatağımın tepesine asıyorum ben, başımın üzerinde tutuyorum, benim onda birim kadar değer vermeyen adamın işi yok bu camiada..

kurumlar insanlar kültürleriyle, karakterleriyle gelenekleriyle varolurlar taviz, kıyas ve acizlik başlarsa çözülme o zaman başlar..

en kötüsüde parıltılar arasında kamaşan gözle eğriyi doğruyu görememek...şampiyonluk yolunda takım karışmasın ne demek?
Fenerbahçe formasının yerlerde olduğu bir şampiyonluk varsın gelmesin, çoklarını kaybettik çoklarını aldık, yine alırız bir şampiyonluk daha gider, biri daha gelir...

O formayı thomas yere attı yönetim geri kaldıracak, bu kadar!!