mahmut"a sahip cikalim lütfen ...:-(
1983 doğumlu, 21 yaşında ümit milli takımın gelecek vaadeden yıldızı, bu yaşında Fenerbahçenin kutsal çubuklu formasını giyen bir yetenek. Evet Mahmut Hanefi Erdoğdu’dan bahsediyorum. Yok arkadaşlar maalesef hakkımız yok. Ne Mahmut Hanefi Erdoğdu’yu ne de sırtında Fenerbahçe Formasıyla mabedimizde Fenerbahçe Sıfatını temsil eden sporcuları yuhalamaya hakkımız yok.
Sporcu kötü oynayabilir, sporcu gerekirse hata yapabilir, Fenerbahçenin büyük taraftarına düşen görev her ne şart altında olursa olsun, Fenerbahçe Spor Külübünü spor sahalarında temsil eden sporculara destek vermek ve Fenerbahçemizin ana felsefesi olan daha iyiye, daha ileriye, daha yükseğe en hızlı ve en özgürce ulaşmaya her daim onları teşvik etmektir. Büyük Fenerbahçe Taraftarına da yakışan budur.
Hayatın her alanında olduğu gibi Fenerbahçe taraftarlığı da bir süreçtir. Bir süreç içerisinde Fenerbahçe sıfatını taşıyan sporcuların yuhalayarak kazanılamayacağı, aksine kaybedilebileceğini öğrenmek de bu sürecin bir parçasıdır. Umarım sevgili sporcumuzu yuhalayan taraftarlarımız bir an önce bu sürece geçiş yaparlar. İşte o zaman ana felsefemiz olan “Hep Destek Tam Destek” de hedefine ulaşmış olur.
Ben VanHooijdonk17 olarak, tüm taraftarlarımızı sporcumuz Mahmut Hanefi Erdoğdu gibi tüm sporcularımıza her zaman destek olmaya ve Kadıköy’de oynayacağımız ilk maçımızda Mahmut Hanefi Erdoğdu’muzu bağrımıza basmaya davet ediyorum.
|